CREATE YOUR DREAMLIFE

In 5 stappen naar je droomleven

WAT HET PROGRAMMA VOOR JOU KAN BETEKENEN:

In dit 10-weekse programma leer je hoe je door het nemen van 5 stappen een leven kunt leiden zonder stress, met veel energie en zelfvertrouwen. Je creëert wat voor jou een droomleven is!
Inclusief toegang tot een community van likeminded vrouwen. Nu €397,- met 5 extra online live lessen.
Aanmelden kan tot 2 maart.

Herken je dit?

Je bent gevoelig voor stress en prikkels
je wilt meer energie en zelfvertrouwen
Je wilt ander werk maar je weet niet hoe en Je durft niet

Je weet niet goed wat je wilt met je (werk) leven
 Je hebt een drukke baan en/of gezinsleven
 Je wilt dichter bij jezelf komen en naar je hart luisteren

 

 

 

 

Waarom zou je voor mijn programma kiezen?

Ik heb alles zelf meegemaakt, van een onzeker overspannen meisje werd ik een gelukkige vrouw vol zelfvertrouwen. Ik kreeg  veel meer energie and on top of it ontdekte ik mijn passie en ben ik nu een succesvolle coach. 

Ik kan het niet uitstaan wanneer jij niet jouw volledig potentieel benut. Waarom? Omdat ik weet dat je dat wel kan! Ik geef je liefdevol dat extra zetje in de rug  dat je nodig hebt!

Wat je hier allemaal voor krijgt

  10-weeks online programma 
 Q & A mogelijkheid bij elke online live les
 1  jaar lang 24/7 toegang tot het programma
 5 extra online live lessen
 Werkboeken bij elke les

 10 videolessen
 6 meditaties 
 Toegang tot een besloten Facebookgroep
 Een coach die je helpt jouw dromen waar te maken

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

Het programma duurt 10 weken en bestaat uit video- en audiolessen en werkboeken met inspirerende opdrachten, plus 5 extra live lessen van mij met Q&A’s. Om de 2 weken ontvang je een e-mail en aankondiging van een nieuwe les. Na stap 5 heb je toegang tot alle stappen en een jaar lang tot het volledige programma.

OVERAL INLOGGEN VIA INTERNET

Je kunt het programma volgen via je computer, mobiel of tablet, overal waar je maar wilt en wanneer het jou uitkomt! Je hebt alleen een internetverbinding nodig, meer niet. Zo kun je het programma lekker in je eigen tijd volgen. Het bespaart je ook veel kostbare tijd die je anders kwijt bent als je naar een training toe moet. 

Oefeningen

Je ontvangt meer dan 15 verschillende oefeningen.

Online Academie

Door het nemen van 5 stappen leer je een droomleven te creëren.

Meditaties

Je ontvangt waardevolle  meditaties en visualisaties. 

Wat zeggen anderen?

Luister naar wat anderen het Create your Dreamlife heeft gebracht

In ancient times women were supported by an entire village.
These days we do everything alone…
Stop doing everything alone, we will be your village.

Zij gingen je voor:

 

“Door het CYDL programma ben ik mij meer bewust van mijn valkuilen en ben ik liever voor mijzelf. Ook heb ik nu handvatten om voor mijzelf te kiezen en prioriteiten te stellen. Ik vind Loes een hele fijne, warme en liefdevolle coach die zich goed kan inleven en vanuit verschillende invalshoeken je gericht helpt. De online live lessen waren heel bijzonder, door de verhalen van de andere vrouwen te horen en te delen werden er grote stappen gezet.”

Marscha den Exter

Na een break-up was ik mijzelf verloren en ik wilde mijzelf terugvinden, leren bewust in het leven te staan en mijn hoofd met mijn hart verbinden. Door het CYDL programma ben ik meer vreugde en verbinding gaan ervaren. Ik ben krachtiger in mijn keuzes en kies voor mijzelf. Ik meer lef en energie gekregen! Loes haar vragen hebben mij veel gebracht, ze geeft je het vertrouwen en de veiligheid om uitdagingen aan te gaan en patronen om te zetten. 

Marja van Wijngaarden

“Ik deed mee aan het CYDL programma om me (weer) gelukkig te gaan voelen en mijn (werk) leven gezond te kunnen dragen. Door het CYDL programma ben ik in contact gekomen met mijn ware zelf. Ik ben veel meer van mijzelf gaan houden en trek daarom mooie dingen naar mij toe. Ook heb ik geleerd anders en veel beter met stress om te gaan. Loes is fijn, wijs, respectvol, oprecht en liefdevol. Ze geeft je de ruimte om te groeien! Ook de steun van de andere vrouwen uit de groep was enorm waardevol!”

Ira Sophie

“Loes heeft mij enorm geholpen om mijn droomleven te creëren!” Ik ben zo blij dat ik haar op mijn pad heb gekregen!”

Merel Burger

“Ik vind Loes een fijne coach. Ik vond het fijn praktische tips te krijgen, dat hielp mij erg bij de toepassing ervan in mijn leven.”

Tanja de Bie

Loes is een hele fijne gesprekspartner. Begripvol en zorgzaam. Haar praktische aanpak in combinatie met haar kennis vond ik een gouden combi.”

Suzanne Laan

“Loes ik vind je een superfijn mens. Je bent echt en puur.  Daarbij heb je een heerlijke dosis humor. Ik vind jou krachtig en kundig in je coaching!”

Lindy Prins

“Ik wist niet welke kant ik op moest met mijn leven, had veel vragen waar ik geen antwoord op vond. Door het CYDL programma ben ik letterlijk oude zooi gaan opruimen en mijn leven reorganiseren waardoor ik ruimte kreeg op alle vlakken en ontdekte dat ik de creatieve kant op wil met mijn (werk) leven. Loes is een lieve eerlijke coach waar je heel goed mee kan sparren. De online lives hebben me heel veel gebracht, samen met de andere vrouwen was een feest van herkenning!”

Marlou Knoef

“Door jouw liefdevolle benadering voel ik me vrij te om mezelf helemaal te laten zien. Je praktische aanpak zorgen ervoor dat ik echt stappen kon maken en ook spiritualiteit kan toelaten in mijn leven.”

Harriet Robijn

Mijn missie

Mijn grote droom en missie is dat jij gaat leven vanuit je kracht én volledig potentieel.
Daarom is dit programma voor alle  vrouwen beschikbaar die op zoek zijn naar hun droomleven!

FAQ:

Nog niet overtuigd?

Ik ben druk of ik kan die datum niet

Je bent per week minder dan een uur bezig en kunt alles terug zien, zo vaak als je wilt. 

Online is niks voor mij

Vroeger dacht ik dat ook, totdat ik het uitprobeerde! De lieve online lessen zijn een fijne manier om te contacten met mij en de groep.

Ik ben niet technisch en wil niet op Facebook

Technisch hoef je niet te zijn. Kom je er niet uit dan krijg je binnen 24 uur hulp. In onze Facebook groep zijn is niet verplicht. 

Inhoud van de stappen:

STAP 1 - SOUL FLOW

Introductie:
In deze module bespreken we wat je op dit moment nog belemmert naar het doen van wat je echt wilt en je dromen waarmaken. We gaan je doelen vaststellen vanuit een zachte benadering. Plus een super visualisatie om je daarbij te helpen.

STAP 2 - MIND FLOW

In deze module ga je ontdekken hoe je je dagelijks mentaal sterk kan voelen, zodat niets je nog kan afleiden om je dromen waar te maken. Ook krijg je handvatten die je helpen als je twijfelt of je onzeker voelt over het realiseren van je dromen.

STAP 3 - SPIRITUAL ENERGY FLOW

In deze module krijg je vijf waardevolle meditaties die ervoor zorgen dat je een sterke emotionele balans krijgt met meer energie. Je ontdekt onderbewuste patronen die je voorheen afhielden van je dromen waar maken.

STAP 4 - VITALITY FLOW

In deze module ga je ontdekken waarom stress je bij het vinden van je dromen in de weg staat. Je gaat ontdekken wat jouw voorheen tegenhield en leert hoe je stress voortaan kunt omzeilen. 

MODULE 5 - EMPOWERING FLOW

In deze module ontwikkel je een sterke succes-mindset. Je laat oude verhalen los en ontdekt wat zelfvertrouwen precies is, en het allerbelangrijkst hoe je er meer van krijgt! Ook maak je in deze module een concreet actieplan. 

Ik sta officieel geregistreerd bij het CRKBO als docent en bij de NOBCO en coachfinder als Lifecoach.

CRKBO_DocentLifecoach Amsterdam  Keurmerk Coachfinder