‘CREATE YOUR DREAMLIFE’
Online programma 

VIND JE PASSIE EN BALANS

Maandag 1 november start een nieuwe groep
Beschikbaar voor slechts 11 vrouwen

Ik ben druk en werk hard, stiekem droom ik over een ander leven…

Ik ben gevoelig voor stress en prikkels en regelmatig uit balans. Ik doe niet echt wat ik wil, maar ik weet ook niet precies wat ik dan wel zou willen.  Stiekem droom ik over een ander leven. En zou ik mijn passie willen ontdekken…

Misschien een andere baan, voor mijzelf beginnen, reizen of mijn onvervulde dromen vervullen en mijn passie vinden. Alleen durf ik het niet, en heb geen idee hoe ik dat moet aanpakken, laat staan dat ik daar tijd en energie voor heb.

Herkenbaar?

  • Je doet werk waarbij je jouw kwaliteiten niet optimaal benut of werk wat je niet genoeg leuk vindt
  • Je hebt een drukke baan en/of gezinsleven en kan maar moeilijk ontspannen
  • Het is vaak druk in je hoofd en je voelt je snel overprikkeld

 

Dan is dit programma voor jou gemaakt!

In mijn Create Your Dreamlife online programma leer ik je hoe je door het nemen van slechts 5 stappen een, wat voor jou een droomleven is, leiden. 

Stel je eens voor hoe zou het zijn als je veel meer in balans bent?

Ik snap je, ik ken je struggles. Want ik deed eerst helemaal niet wat ik wilde. Ik durfde niet eens te dénken dat ik überhaupt een ander leven kon leiden. Ik was overspannen en gestresst, en zag overal beren op de weg. Ik geloofde totaal niet in eigen kunnen. Totdat ik na een bijna doodervaring dacht “what the …” ben ik aan het doen. Het leven is te mooi en te kort om niet te proberen er alles uit te halen.

Ik werd dreamleader van mijn eigen leven..

Dus waarom zou je voor mijn programma kiezen?

Ik heb alles zelf doorleefd, ik snap waar je zit. Ik weet welke stappen jij moet zetten naar je dromen. Van een overspannen meisje werd ik een sterke gelukkige vrouw. Ik was eindelijk in balans en on top of it ontdekte ik mijn passie, en werd ik een succesvolle coach en trainer. 

Ik kan het niet uitstaan wanneer jij niet jouw potentieel benut. Waarom? Omdat ik weet dat je dat wel kan! En ik weet precies hoe je dat kunt ontdekken.

Wat zeggen anderen?

Luister naar Marleen, zei verteld heerlijk enthousiast op het Create your Dreamlife event wat coaching haar heeft gebracht.

Stel je eens voor dat je gaat doen waar je altijd al van droomde..

Hoe ziet het programma eruit?

Ik heb mijn kennis van het boeddhisme, taoïsme en de krachtigste technieken van Lifecoaching samengevoegd in dit programma en verdeeld over vijf praktische stappen.

Zo coach ik jou op weg naar balans en het vinden van je passie. Inmiddels heb ik duizenden vrouwen geholpen dat leven ook te kunnen leiden. Ben jij de volgende?

Wat kun je verwachten

✅ 3 maanden online programma met stap voor stap begeleiding en uitleg

✅ Elke maandagmorgen om de 2 weken een nieuwe stap in je mailbox
✅ 2 jaar lang 24/7 toegang online academie

✅ 5 live online trainingen bij elke stap

✅ Begeleidende instructievideo’s

✅ Heldere instructieboeken

✅ Magische Tao meditaties 

✅ Ondersteunende besloten Facebook (vrouwen) groep

✅ Slechts voor 15 vrouwen beschikbaar

✅ Mogelijkheid 1-1 coachsessies

Korte weergave modules:

SOUL FLOW, ontwikkelen van je droom naar werkelijkheid 

In deze module ga je ontdekken wat je op dit moment nog belemmert naar het vinden van je passie en dromen in je leven. Waarom leven we niet het leven wat we zo graag willen? Wat belemmert je? In deze module krijg je helderheid welke kant je op wilt gaan. Je gaat ontdekken hoe je stappen kunt maken om je wensen te realiseren. Dromen worden omgezet naar werkelijkheid. 

MIND FLOW, word master over je denken

In deze module ga je leren hoe je je mentaal dagelijks sterk en goed voelt. Bij het vinden van je passie en je dromen waar te gaan maken hoort doemdenken, piekeren en zorgen maken niet meer bij. Je leert beren op de weg om te zetten naar kracht. Je leert door bewezen methodes een positieve houding te ontwikkelen waarin je zorgen voorgoed verleden tijd zijn. 

SPIRITUAL ENERGY FLOW, zet emoties om naar kracht

Waarom kosten emoties zoveel energie? De wijze Taoïsten wisten als geen ander dat lichaam en geest één zijn. Leer in deze module door vijf prachtige Tao meditaties je organen te detoxen, negatieve emoties om te buigen naar positieve en een (ijzer) sterke emotioneel balans te ontwikkelen. Je creëert een enorme mentale helderheid en je gaat je hoofd met je hart verbinden, zodat niets je meer tegenhoudt in het waarmaken van je dromen én het vinden van je passie en balans. 

VITALITY FLOW, creëer een ijzersterke energie

In deze module ga je ontdekken waarom stress je bij het vinden van je passie in de weg staat. We leven in zo een drukke wereld waarin stress een schijnbaar normaal onderdeel van is. Door het zorgen voor minder stress ontstaat meer (business) succes. Daarom ga je eerst exact begrijpen waar je op leeg loopt én hoe dat komt.  Een goede basis is als het fundament van een huis, alles begint met het hebben van een sterke basisenergie. Je leert in deze module ook hoe je je energie dagelijks kunt verhogen door een magische Tao oefening. 

EMPOWERING FLOW, leer hoe je een succesmindset ontwikkeld 

In deze module ontwikkel je een sterke succesmindset. Veel vrouwen hebben een strenge criticus, een negatieve stem in hun hoofd die ze af houdt van het  (succes)leven te leiden zoals ze zouden willen. Welke negatieve overtuigingen en blokkades houden jou nog tegen? Hoe waardeer je jezelf dagelijks, hoe zorg je ervoor dat je straks straalt van het zelfvertrouwen? In deze module ontdek je jouw persoonlijke succes mindset zodat niets je afhoudt van je passie in de praktijk te brengen.

In ancient times women were supported by an entire village.

These days we do everything alone…
Stop doing everything alone… 
We will be your village.

 

FAQ:

NOG NIET OVERTUIGD?

Ik ben druk of ik kan die datum niet

Je bent per week minder dan een uur bezig met het programma. Ook ga je meer energie overhouden omdat je bezig bent met datgene wat je superblij maakt! De training duurt 12 weken, elke 2 weken ontvang je een mail met aankondiging van de lessen die in de academie staan. je kunt tot 2 jaar terugkijken, dus hebt alle tijd. 

Online is niks voor mij

Snap ik, vroeger dacht ik dat ook, totdat ik het uitprobeerde! Allereerst leer je lekker in eigen tijd. Je kunt daarnaast alles terug zien zo vaak als je wilt. Ook kun je in onze besloten facebook community hulp vragen als je ergens tegen aan loopt, of ervaringen uitwisselen. Hoe waardevol is dat!

Ik ben niet technisch en wil niet op Facebook

Technisch hoef je niet te zijn. De lives vinden plaats via een online platform en je kunt ook nog kiezen voor extra 1-1 sessies met mij. Je ziet alles is mogelijk! Kom je er toch niet uit dan krijg je binnen 24 uur antwoord op al je vragen. Facebook is onze community, hier ontmoet je de rest van de groep en doe ik aankondigen. Wil je er echt niet zijn dan kan dat gewoon, je bent natuurlijk vrij in je keuzes. 

Zei gingen je voor:

“Loes, ik ben superblij met jou als mijn coach. Door jouw liefdevolle benadering en openheid voel ik me vrij te om mezelf helemaal te laten zien. Je praktische aanpak en improvisatie zorgen ervoor dat ik echt stappen kan maken en spiritualiteit kan toelaten in plaats van me ervan af te keren. Je hebt altijd oog voor het doel en zorgt dat we bij dat thema blijven. Je neemt me bij de hand en laat me toch zelf het pad kiezen. Je bent een fijn mens. Ik blijf dus nog even bij je. “

Harriet Robijn

“Loes ik vind je een super fijn mens. Je bent echt en puur. What you see is what you get. Daarbij heb je een heerlijke dosis humor, die je op het juiste moment inzet. Ik vind jou krachtig en kundig in je coaching, waardoor je weet dat je bij de goede bent!” Lindy Prins

“Loes geeft je met haar training een warm welkom en het gevoel dat je thuis bent. Het voelt meteen vertrouwd. Alles mag, niets moet. Je mag je ontwikkelen op je eigen niveau en tempo.”

Roos Verstraten

“Loes heeft mij enorm geholpen om mijn droom leven te creeëren!” Merel Burger

“Loes ontmoette ik in een periode waarin ik zelf erg onevenwichtig in het leven stond. Bij Loes voelde het rustig, heel veilig en vertrouwd. Hoe bang ik ook was; ik voelde dat het rustiger in mijn hoofd werd wanneer ik bij en met Loes was. Niet alleen dat, het werd ook overzichtelijker, helder en langzamerhand werd ik mij door de coaching én oefeningen meer bewust van mijn kracht. Wat Loes voor mij heeft gedaan is groots” 

Samantha Kroes

Loes is een hele fijne gesprekspartner. Heel begripvol en zorgzaam, maar tegelijkertijd kennis van zaken en doortastend. Haar praktische aanpak in combinatie met theoretische achtergrond vond ik een gouden combi.” Suzanne Laan

“Ik vind Loes een fijne gesprekspartner en coach. Ze is direct en heeft daarnaast een goed gevoel voor humor. Een gesprek is zelden saai. Daarin is ze erg zorgzaam en voel je je op je gemak en veilig. Ik vond het fijn praktische tips te krijgen en de achtergrond te horen, dat hielp mij erg bij de toepassing ervan.”

Tanja de Bie - van Leeuwen

MIJN MISSIE: 

Dit programma was tot nu toe niet beschikbaar, en alleen in een 1-1 programma vanaf €1997,-

Echter mijn grote droom en missie is dat jij gaat leven vanuit je volledig potentieel.

Daarom stel ik dit eenmalig beschikbaar voor 15 vrouwen.