Create your Dreamlife

Create your Dreamlife programma start 14 oktober 2019!

Ik ben druk en werk hard, en doodmoe van al die ballen in de lucht houden

Ik ben gevoelig voor stress en prikkels en vaak uit balans. Ik doe niet echt wat ik wil, maar ik weet ook niet precies wat ik dan wel zou willen.  Stiekem droom ik over een ander leven met ander werk, reizen en mijn onvervulde dromen vervullen, alleen durf ik dat niet en heb geen idee hoe ik dat moet aanpakken, laat staan dat ik daar energie voor heb…

Herkenbaar? En..

  • Je hebt een drukke baan en/of gezinsleven en kan maar moeilijk ontspannen
  • Het is vaak druk in je hoofd, je voelt je snel overprikkeld of bent HSP
  • Je worstelt met het vinden van balans tussen werk- en je privéleven
  • Je doet werk waarbij je jouw kwaliteiten niet optimaal benut of werk wat je niet leuk vindt
  • Je bent (licht) perfectionistisch

Dan is dit programma voor jou gemaakt!

In mijn Create Your Dreamlife online programma leer ik je hoe je door het nemen van slechts 5 stappen je droomleven kunt leiden. Niet voor één keer, nee, een methode die je voor de rest van je leven altijd kunt toepassen. 

Hoe zou het zijn als je alles wat je wilt bereiken kan?

Ik snap je, ik ken je struggles. Want ik deed eerst helemaal niet wat ik wilde. Ik durfde niet eens te dénken dat ik überhaupt een ander leven kon leiden. Ik was overspannen en gestresst, en ik zag overal beren op de weg. Ik geloofde totaal niet in eigen kunnen. Totdat ik na een bijna doodervaring dacht “what the …” ben ik aan het doen. Het leven is te mooi en te kort om niet te proberen er alles uit te halen.

En so I did. Van een overspannen meisje werd ik een sterke zelfstandige gelukkige vrouw, met een fijne relatie en nieuwe vrienden, ander en leuk werk, en on top of it ontdekte ik mijn missie en werd ik een succesvolle coach en trainer. 

Ik werd dreamleader van mijn eigen leven..

Dus waarom zou je voor mijn training kiezen?

Ik heb alles zelf doorleefd, ik snap waar je zit, wat je voelt en hoe sterk je angsten kunnen zijn. Ik ben een selfmade woman, ik heb alles zelf opgebouwd, geen cent van de bank geleend en run nu een succesvolle business met een prachtig team om me heen. 

Ik kan het niet uitstaan wanneer je gestresst bent, niet helemaal gelukkig en niet volledig jouw potentieel benut. Waarom? Omdat ik weet dat je dat wel kan! En ik weet precies hoe je die kunt ontdekken.

Ik laat je zelf je eigen kracht ontdekken om je dromen waar te maken. Ik beloof je dat er waanzinnige dingen gaan gebeuren, je gaat magische stappen zetten, op weg naar jouw droom…

Ik beloof je dat er waanzinnige dingen gaan gebeuren, je gaat magische stappen zetten, op weg naar jouw droom.

Hoe ziet de training eruit?

Vanuit mijn kennis van het boeddhisme, taoïsme en de krachtigste technieken van Lifecoaching en systemisch coaching, coach ik jou op weg naar je droomleven. Niet alleen ben ik zelf al jaren gelukkig en in balans, inmiddels heb ik duizenden mensen geholpen dat leven ook te kunnen leiden. Ben jij de volgende?

Met heldere trainingsmodules, een enorm steunende community, mijn persoonlijke coaching, audiosessies en inspirerende video’s. We gaan knallen, lachen en jouw ideeën de boost geven die ze verdienen.

Stel je eens voor hoe zou het zijn als je de beste versie van jezelf gaat ontdekken…

Wat kun je verwachten

✅ 12 weken Create Your Dreamlife online programma
✅ Een jaar lang 24/7 toegang
✅ Persoonlijke coaching van mij
✅ Audio’s, video’s, waardevolle werkboeken
✅ Toegang tot de ondersteunende private community
✅ I
n 5 stappen leert hoe jouw droomleven te bereiken

Korte weergave modules:

SOUL FLOW, ontwikkelen van je droom naar werkelijkheid 

Kom er achter wat je echt wilt in je leven en waarom. Leer al je wensen te realiseren met behulp van een bijzondere techniek. Dromen worden omgezet naar werkelijkheid.

MIND FLOW, zet stress en prikkels om naar kracht

Ontdek hoe je stress, prikkels en spanning uit je leven kunt bannen, zodat niets je meer stopt in het waarmaken van je dromen.

SPIRITUAL FLOW, leer mediteren en ontdek de geheimen van het Taoïsme en Boedhisme

Leer je hoofd met je hart te verbinden door krachtige taoïstische trainingen en diepgaande meditaties. Je komt in contact met je ware zelf. Je creëert een enorme helderheid en er ontstaat een sterke emotionele balans.

VITALITY FLOW, krijg veel meer energie

Leer hoe je door eeuwenoude Tao yoga krijgskunst fit en energiek wordt in 10 minuten. Je zelfgenezend vermogen en innerlijke kracht gaan enorm toenemen. Ook verdiepend voor yogi’s, sporters en hardlopers.

 

MASTERY FLOW, mastering yourself is true power

Leer krachtige mentale technieken uit Lifecoaching, NLP en Systemisch coachen waarmee negativiteit verdwijnt uit je leven en je een enorm sterke mentale balans en mindset ontwikkelt. Hierdoor kun je alles bereiken wat je maar wilt in je leven.

In ancient times women where supported by a whole village, these days we do everything alone…
Stop doing everything alone…I will be your village

Kost het veel tijd?

Nee, je bent per week niet meer dan een uur kwijt aan het programma. Ik ga je niet overladen .

Ik ben al zo druk

Daarom krijg je hele praktische handvatten. Bovendien zitten er stappen in waarin je leert hoe je meer energie  krijgt en efficiënter met tijd leert omgaan.

Ik ben niet technisch en wil niet op Facebook

Technisch hoef je niet te zijn. Ook hoef je niet op Facebook als je dat niet wilt.

Wat anderen zeggen

“Loes, ik ben superblij met jou als mijn coach. Door jouw liefdevolle benadering en openheid voel ik me vrij te om mezelf helemaal te laten zien. Je praktische aanpak en improvisatie zorgen ervoor dat ik echt stappen kan maken en spiritualiteit kan toelaten in plaats van me ervan af te keren. Je hebt altijd oog voor het doel en zorgt dat we bij dat thema blijven. Je neemt me bij de hand en laat me toch zelf het pad kiezen. Je bent een fijn mens. Ik blijf dus nog even bij je. “

Harriet Robijn

“Loes ik vind je een super fijn mens. Je bent echt en puur. What you see is what you get. Daarbij heb je een heerlijke dosis humor, die je op het juiste moment inzet. Ik vind jou krachtig en kundig in je coaching, waardoor je weet dat je bij de goede bent!” Lindy Prins

“Loes geeft je met haar training een warm welkom en het gevoel dat je thuis bent. Het voelt meteen vertrouwd. Alles mag, niets moet. Je mag je ontwikkelen op je eigen niveau en tempo.”

Roos Verstraten

“Loes heeft mij enorm geholpen om mijn droom leven te creeëren!” Merel Burger

“Loes ontmoette ik in een periode waarin ik zelf erg onevenwichtig in het leven stond. Bij Loes voelde het rustig, heel veilig en vertrouwd. Hoe bang ik ook was; ik voelde dat het rustiger in mijn hoofd werd wanneer ik bij en met Loes was. Niet alleen dat, het werd ook overzichtelijker, helder en langzamerhand werd ik mij door de coaching én oefeningen meer bewust van mijn kracht. Wat Loes voor mij heeft gedaan is groots” 

Samantha Kroes

Loes is een hele fijne gesprekspartner. Heel begripvol en zorgzaam, maar tegelijkertijd kennis van zaken en doortastend. Haar praktische aanpak in combinatie met theoretische achtergrond vond ik een gouden combi.” Suzanne Laan

“Ik vind Loes een fijne gesprekspartner en coach. Ze is direct en heeft daarnaast een goed gevoel voor humor. Een gesprek is zelden saai. Daarin is ze erg zorgzaam en voel je je op je gemak en veilig. Ik vond het fijn praktische tips te krijgen en de achtergrond te horen, dat hielp mij erg bij de toepassing ervan.”

Tanja de Bie - van Leeuwen

Word jij ook dreamleader van je eigen leven?

 

Nu voor slechts € 397,-  (let op dit wordt €797,-)

1 JAAR ONBEPERKT TOEGANG