Super dat je meedoet aan de Zen in Zeven dagen challenge! Check je mailbox.

Maar wacht even! Ik heb nog iets leuks voor je…

 

VIND JE PASSIE EVENT!

ZONDAG 17 NOVEMBER

Ben jij die hardwerkende vrouw, hsp’er, mama of onderneemster?

Probeer jij alle ballen in de lucht te houden, en loop je soms over van alle prikkels?

Droom jij…

Over een leven met veel minder stress

R

Over een leven waarin je je passie ontdekt én leeft

Z

Over een leven in balans met veel energie

_

Over een leven met veel rust

A

Over een (andere) carrière

Over een (betere) relatie

Over voor jezelf beginnen

Over een leven in vrijheid

Dit kun je verwachten:

✅ We gaan magische meditatie-sessies doen die je inzicht geven wat je passie is
✅ Je ontdekt waarom stress je tegenhoudt in het vinden van je passie
✅ We gaan dieper in welke overtuigingen jou tegenhouden naar doen wat je echt wilt
✅ In kaart brengen wat je eerste stappen zijn naar het vinden van je passie
✅ Je krijgt diepe inzichten over jezelf
✅ Je gaat oude patronen doorbreken
✅ Je krijgt een ongelofelijke boost in je energie, mindset en je hele leven
✅ De stappen ontdekken die mij ook geholpen hebben succesvol mijn passie te vinden

Wie ben ik?

Mijn naam is Loes van Beest, ervaren lifecoach en trainer. Na een ongezond leven, een burnout en een heftige bijnadoodervaring in Thailand twintig jaar geleden, besloot ik dat mijn roer om moest. Ik zocht naar geheimen voor een gezond en gelukkig leven en ontdekte de vijf sleutels. Een leven waarin ik, zonder last te hebben van mijn prikkelgevoeligheid, veel energie heb en precies datgene doe wat ik wil.

Ik heb getraind in Nederland, Thailand en China, waarin ik mij richtte op het intens bestuderen en trainen van het Boeddhisme en Taoïsme. Dit combineerde ik met intensieve coach-opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling en empowerment. Inmiddels heb ik vele honderden mensen succesvol gecoacht en getraind naar balans, geluk en innerlijke kracht!

‘Leuk! Maar ik kan niet,

ik heb het te druk, het komt nu niet uit…’

🔥 STRESS ZORGT ERVOOR DAT JE STOPT MET LEUKE DINGEN DOEN

🔥 STOP DAARMEE

🔥 KIES NU VOOR JOU!

🔥 GEEF JEZELF DEZE DAG CADEAU

🔥 WACHT NIET LANGER, VAN UITSTEL KOMT AFSTEL

Impressie van Vind Je passie event 2018

Een impressie van het event van 2018

Wat zeggen anderen?

“Loes is een spontane vrouw, met een positief vrolijk karakter en gevoel voor humor. Zij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Met haar doeltreffende vragen maakt zij het mogelijk om tot mooie inzichten te komen. Door haar rustige stem is het fijn om te mediteren. Wil je stappen maken en aan jezelf werken dan is Loes een hele fijne coach.”

Bianca Groeneweg

“ Loes heeft heel veel kennis op het gebied van life coaching en het Taoïsme, je kunt zien dat dit haar pad is. Ik heb veel trainingen gedaan bij Loes en een retraite in de Vogezen. 
Door Loes heb ik veel meer rust in m’n hoofd, weet ik duidelijker waar ik naar toe wil en heb ik meer energie!
Loes kent precies de juiste tools en dit alles op mooie sfeervolle plekken in combinatie met heerlijk eten.”

Bianca Visser

“Loes, ik ben superblij met jou als mijn coach. Door jouw liefdevolle benadering en openheid voel ik me vrij te om mezelf helemaal te laten zien. Je praktische aanpak zorgen ervoor dat ik echt stappen kan maken en spiritualiteit kan toelaten in plaats van me ervan af te keren. Je hebt altijd oog voor het doel van de coachingsessie en zorgt dat we bij dat thema blijven. Je neemt me bij de hand en laat me toch zelf het pad kiezen. Je bent een fijn mens. Ik blijf dus nog even bij je. ”

Harriet Robijn

Informatie

Tijd: 10.00-16.00 uur
Dag: Zondag 17 november 2019
Plaats: De lichtfabriek Haarlem, vlakbij het station en gratis parkeren
Inclusief: Naar keuze lunch
Early bird: € 39, – of €49,-
Plek
: wacht niet te lang, beperkt plaatsen beschikbaar

Een dag voor jou, een dag vol ontspanning en genieten!

Boek hier je ticket

Lifecoach Loes van Beest, Amsterdam

Ja, ik doe graag mee!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Je bent succesvol aangemeld!

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

GELUKT!

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

DOWNLOAD SUCCESVOL! CHECK JE MAIL

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Je bent succesvol aangemeld!