SUCCESVOL ONDERNEMEN VANUIT JE HART

BOEK HIER EEN GRATIS BUSINESS INZICHTSESSIE

Wat een reis en inzichten heb jij mij gegeven! Ik heb een prachtige rugzak met Tools en een richting gekregen waar ik nu mijn pad mee kan vervolgen! Bedankt voor je fijne sessies en prachtige programma waar ik mee mocht werken!

Bernice Vermeule

Kindercoach

Loes heeft me ontzettend geholpen om over het “dode punt” te komen bij de beslissing om voor mezelf te gaan beginnen. Met slimme gerichte oefeningen kwamen we er snel achter welke angsten en overwegingen mij tegen hielden in het proces. Door daar aan te werken heb ik met volle vertrouwen de stap durven maken. En met succes, mijn onderneming draait erg goed en ik ben superblij met de keuze die ik heb gemaakt!

Kasimir

Eigenaar de Tuinpionier

Loes is een waanzinnig goeie business coach. Ze heeft een hele fijne energie en prikt snel door je heen. Je merkt dat ze heel veel kennis in huis heeft. Met haar daadkracht, openheid, kennis, zachte aanpak en eerlijkheid heeft ze mij op veel fronten aan het denken gezet en verder geholpen. Zowel privé als zakelijk, ze is een ontzettend gedreven onderneemster waar ik veel van kan opsteken!
Rafaella Heuvelmans

Owner Create Traffic

%

TEVREDEN KLANTEN

%

OMZET OMHOOG

KLANTEN GECOACHT

HERKENBAAR?

Je bent ondernemer, coach of therapeut of wilt het worden

Je werkt graag vanuit je hart of verlangt daarna 

Je wilt meer klanten en bent ambitieus om te groeien

Je wilt meer omzet genereren

Je hebt nog geen helder plan of strategie

Je wilt je leren onderscheiden

Je wilt je ideale klanten aantrekken

Je wilt leren meer zichtbaar te zijn

Je wilt vol zelfvertrouwen ondernemen

WIE BEN IK?

Als NOBCO erkend en geregistreerd Business mentor en Lifecoach help ik jou om een succes-volle onderneming of praktijk te krijgen. Ik heb ontdekt hoe je vanuit je hart, ontspanning en rust succesvol kunt ondernemen. Iets wat niet veel ondernemers doen.

Herken je dit? Je staat altijd maar aan, neemt te weinig rust of vakantie en je bent bang voor verlies of te weinig inkomen. Dat is het oude paradigma, ondernemen vanuit je hoofd.

Ondernemen vanuit je hart gaat heel anders. We gaan kijken naar jouw energie, jouw energetische handtekening. Want als jouw (onbewuste) uitstraling gebrek en angst is dan is dat wat je gaat krijgen in je leven. Het gelijke trekt het gelijke aan.

Dat is het nieuwe paradigma van ondernemen wat nog niet zo bekend is in Nederland. Ik heb het geluk dat ik het ontdekte, vers van de pers ;). En er ging een hele nieuwe wereld voor me open!

Ik ben nu veel meer aan het genieten en ervaar een diepe innerlijke rust in het ondernemen. Ik trek droomklanten aan en mijn omzet is x 3 gegaan!

 Stel je eens voor dat jij dat ook krijgt? Wat zou je dan doen, hoe zou je dan leven, hoe zou dat voelen? Juist! En dat gaan we doen voor jou! Boek een gratis call waarin ik een blue print van jou en je (aankomende) business maak en je alles leer om succes-vol te worden!

 

SUCCESVOL ZIJN IS EEN DROOM DIE UITKOMT

3 Maanden coaching bij Loes, wat ben ik blij dat ik die stap gezet heb. De spiegel die ik voor kreeg had ik erg nodig. Na onze kennismaking werd mijn gevoel alleen maar sterker, hier moet ik zijn; het waren directe en mooie sessies!

Elles Hubert, eigenaar architectenbureau

Ik ervaar Loes als een fijne sparringpartner met een holistische no nonsense mentaliteit, die voor mij perfect de spiegel kan voorhouden of de methodieken aandraagt waardoor ik weer meer out of the box kan denken, ingeslopen patronen inzichtelijk worden en vooral dicht bij mezelf kan blijven

Heidi, jurist

“Loes is warm, open en vanaf ons eerste gesprek voelde ik me heel erg bij haar op mijn gemak. Ze straalt veel rust uit, maar met haar energie en enthousiasme inspireert ze mij ook om er gewoon voor te gaan. Tijdens onze gesprekken daagt ze mij uit. Na elk gesprek heb ik tot nu toe veel stof tot nadenken en praktische handvatten gehad om mee aan de slag te gaan. Heel blij mee!”

Joëlle, freelance journalist

ZAKELIJKE KLANTEN

cartier

Erkend & Geregistreerd Lifecoach

Lifecoach Loes van Beest, Amsterdam

Ja, ik doe graag mee!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Je bent succesvol aangemeld!

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

GELUKT!

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

DOWNLOAD SUCCESVOL! CHECK JE MAIL

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Je bent succesvol aangemeld!