Ohhh my wat heb ik vaak willen opgeven, me zo gefrustreerd gevoeld dat ik mijn ogen uit mijn kop jankte, de handdoek wel honderden keren in de ring wilde gooien, me eenzaam gevoeld tot op het bot.

Leuk hoor coach worden, maar wat je van te voren niet wist (gelukkig maar) is dat je ook moet leren hoe je de toko draaiende krijgt. Zo blij was je toen je eindelijk de coach opleiding(en) volgde waar je al jaren van droomde. Maar wat bleek: alleen dat felbegeerde papiertje was niet genoeg.

Want je bent ook een ondernemer die sales, marketing, funnels, social media, prijsstelling, strategie voeren, opschalen, team, samenwerken, post, fotoshoots, content schrijft en nog veel meer moet neerzetten om succes-vol te worden.

Uhhh hoe dan? Wat past bij me? Waar te beginnen? Ik had geen idee. Maar het opgeven van je droom is geen optie, je wilt de wereld een stukje mooier maken, je wilt helpen, een verschil maken dus neem je een business coach, en nog een en nog een.

Jaren later begin je het resultaat te zien van al die zaadjes die je toen geplant hebt. Ze beginnen uit te groeien tot mooie, dikke bomen. Je lacht, je zucht, je snapt nu dat het het allemaal waard was. Maar omg was was het zwaar.

Die weg wil ik iedere coach, trainer, therapeut (in spe) besparen. Het kan echt anders. Sneller, goedkoper en efficiënter. Plan een call met mij en ik help je direct meer omzet en klanten te generen.