HOE START IK EEN SUCCES-VOLLE PRAKTIJK

GRATIS VIDEOTRAINING

 

Met 9 korte, praktisch toepasbare lesvideo’s!

START DIRECT

SUCCES-VOL

ONDERNEMEN

Je bent coach, healer of therapeut. Misschien al een paar jaar actief, of net begonnen. Je verlangt naar (financiële) vrijheid én een constante stroom van enthousiaste klanten. Het ondernemerschap, een cruciaal onderdeel van jouw praktijk, is vaak niet iets wat je leert in de diverse (coach)opleidingen die je hebt gevolgd. Dit kan leiden tot momenten waarop je vastloopt, de omzet die je voor ogen had niet haalt en je intens verlangt naar een succes-volle praktijk.
Maar hoe bereik je dat? Precies dat ga ik je leren in deze gratis videotraining!

JAAR ERVARING

%

KLANTEN TEVREDEN

KLANTEN GETRAIND

DOWNLOADS

ONDERNEMEN

IS EEN

VAARDIGHEID

Ik geloof dat ondernemen een vaardigheid is en succes maakbaar. Jaren geleden ontdekte ik dat niemand me leerde te ondernemen, dat wiel moest (en zou) ik zelf uitvinden met vallen en opstaan. Die valkuilen, daar wil ik jou voor behoeden.

Toen ik het ‘spel’ van ondernemen eenmaal begreep, ontdekte ik dat het ontzettend leuk is, alleen wel op mijn manier, met eerlijke sales en marketing vanuit mijn hart.

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

Loes ziet mij écht zoals ik ben, niemand heeft eerder zoveel bij mij kunnen unlocken. Ze geeft me daardoor zoveel vertrouwen! Door haar inzichten ging ik van stille maanden naar een 19k maand! She is magic!

Janine Bakkenes

Loes heeft heel veel positieve energie, is een go getter en is eerlijk. Ze geeft goede, praktische adviezen die direct op te volgen zijn. Een top coach die ook nog eens NOBCO gecertificeerd is.

Liselotte de Koning

Loes is een superfijne, betrouwbare coach. Loes is recht door zee, intuïtief en daadkrachtig! Door haar sterke strategieën en business adviezen ging mijn omzet en aantal klanten significant omhoog!

Lotte Werter

Motivatie, inspiratie en een laatste duwtje in de rug. Alles wat ik vond bij Loes. Wat mij inspireert is haar ervaring, haar doelgerichte én money mindset en haar warme maar ook directe manier van coachen.

Milou van de Bosch

INHOUD VAN

DE VIDEO’S

Elke module is zorgvuldig samengesteld met professionele en praktische lesvideo’s. Direct toepasbaar, zodat je meteen zelf lekker aan de slag kunt. Deze waardevolle gratis videotraining bestaat uit 9 korte videolessen in een professionele online omgeving, waar je onbeperkt toegang tot hebt!

Module 1 - Eenvoudig een goed converterend klantenbestand opbouwen

In deze module ontdek je op een nieuwe, verfrissende manier wie je ideale klant is en bouw je in no-time een geweldige lead magnet die de deur gaat openzetten naar een stroom aan droomklanten.

Module 2 - Succesmindset ontwikkelen

In deze module ga je de mindsets ontdekken die je naar succes leiden. Je neemt de niet-werkende overtuigingen die je nu nog blokkeren onder de loep en transformeert moeiteloos naar eindeloos zelfvertrouwen!

Module 3 - Onderscheid je van de massa

In deze module ga je een geweldige manier ontdekken om je te onderscheiden en leer je je business op te schalen door te gaan werken met succesprogramma’s!

WAT GA JE

ONTDEKKEN?

Het begint allemaal bij helder hebben wie je ideale klant is, hoe je makkelijk een klantenbestand kunt opbouwen en hoe je je kunt onderscheiden. Niet de doorsnee ‘wie is je ideale klant’ en ‘onderscheidend zijn’, die truc kennen we inmiddels wel. Ik neem je mee in de wereld van energie en vrouwelijk ondernemen. Je gaat het ondernemen op een energetische én praktische manier ontdekken, waardoor het leuk en makkelijk wordt!

✅ Een goed converterend klantenbestand opbouwen
✅ Naadloos je ideale klant identificeren
✅ Een onweerstaanbare leadmagneet creëren
✅ Sterk zelfvertrouwen ontwikkelen
✅ Groeien door middel van online programma’s
✅ Jezelf moeiteloos positioneren als de unieke keuze
✅ Afscheid nemen van het uurtje-factuurtje model

FAQ

GRATIS

VIDEOTRAINING

Mijn werkstijl is direct, pragmatisch, spiritueel zonder zweverigheid, liefdevol en met humor. Verwacht een waardevolle, praktisch toepasbare training in een professionele leeromgeving.

Als coach en ondernemer heb ik meer dan 20 jaar ervaring en ben ik zowel als trainer CRKBO en als coach NOBCO geregistreerd.

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam
Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

Gratis videotraining - Hoe start ik een succesvolle praktijk!

DOWNLOAD SUCCESVOL! CHECK JE MAIL

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

Gratis videotraining - Hoe start ik een succesvolle praktijk!

GELUKT!