Ik ben nu in porto met de vip worktreat Vision Visibility en zie alleen maar wins!

Ik ga met 2 zalige vrouwen.

Ik ga betaald op vakantie.

Mijn business loopt gewoon door.

Ik  heb geweldige nieuwe fotos.

Mijn manifestatie bestond uit de droom om meer in het buitenland te zijn en te kunnen ‘werken’ zonder elke keer een dure vakantie te moeten boeken en zonder afhankelijk te zijn van wie mee kan.

Mijn lief moet ‘gewoon’ werken en ik wil echt niet wachten tot ik 67 ben, no fucking way, wie weet ben ik er niet meer, ik leef nu!

Echter ik ben geen digital nomad van in goedkope vieze hostels slapen en er op los feesten. Ik ben een partime luxery digital nomad die overal kan werken maar wel graag in een heerlijke omgeving met goed eten, goede hotels en goede workspaces. De vrijheid om zo te leven heb ik opgebouwd. Ik laat me bijvoorbeeld niet in uren betalen maar in waarde. Dat is een mega shift die jij ook mag gaan maken.

Ik heb daarvoor meer dan een keer in mezelf geïnvesteerd, en wow wat betaalt het zich nu uit. We doen dat als vrouw en moeder veel te weinig. Vaak laten we het gezin en de verbouwing voor gaan. In jezelf investeren betekent dat je je waarde erkent. Niet alleen dromen over badass moves maar ze ook echt maken. Dat kan ook als gezin, ook met kids en een partner in loondienst. 

Denk in mogelijkheden, want als jij een lekkere omzet krijgt heb je de luxe om een leven te leiden voorbij je wildste dromen. Je kan vrije dagen voor je lief kopen, ze meenemen,  op je trips. Je kunt je kids een geweldige levens ervaring meegeven en op de internationale school doen. Je kunt wellicht samen gaan werken of een heel ander vrij leven gaan creëren. Of je lief ontslag laten nemen en just go with the flow. Daar had je nog niet aan gedacht he;).

Je mag zoveel geld verdienen en uitgeven als je maar wilt, zonder schuld en schaamte. Jouw olievlek maakt de wereld slechts een stukje mooier. Met je gave help je en inspireer je andere mensen hetzelfde te doen. Dat is een olievlek die niet te stoppen is en begint bij de gedachte dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft en het niet eindeloos hoeft te duren. 

PS volg je me al op instagram? Daar deel ik elke dag mijn avonturen, tips en inspiratie! Love to see you there!