Erkend & Geregistreerd Life Coach en Taoistisch Trainer

IN VERBINDING MET JEZELF

Als preventief medicijn
Toegang €4,95
EXCLUSIEVE MASTERCLASS

DONDERDAG 1 JULI 20.00 UUR

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

HERKEN JIJ DIT?

Kan jij lastig bij je gevoel komen?
Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken?
Ervaar jij een gevoel van leegte?
Heb jij het gevoel dat je niet begrepen wordt?
Ben jij streng naar jezelf toe?

Als je 2 of meer vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan is de masterclass zeker interessant voor jou.

WAT HOUDT IN
VERBINDING
ZIJN PRECIES IN?

Hoewel het lastig onder woorden is te brengen wat het precies is, weet bijna iedereen wat je bedoelt. Al is het alleen al omdat we bijna allemaal wel eens hebben ervaren wat de gevolgen zijn als je niet verbonden bent met jezelf. Je wordt ziek, je voelt je leeg van binnen, je bent afwezig of je kampt met een laag zelfbeeld.

Verbinding met jezelf werkt als een preventief medicijn, de wijze TaoÏsten wisten als geen ander het belang hiervan. Als je verbonden bent met jezelf, voel je namelijk heel goed aan wat goed voor je is, wat de stem van je innerlijk verlangen zegt en het belangrijkste: wat jouw grenzen zijn. Je hebt het roer in handen. Als je bij moet sturen in ons soms turbulente leven, weet je richting te houden. Wil jij dit ook?

LUISTER JIJ NAAR JEZELF?

Helaas leren we niet op school hoe we kunnen luisteren naar onze innerlijke behoeftes en verlangens. Wij vrouwen beuken maar door. Stil staan bij wat we echt willen doen we nauwelijks. Je kunt alleen afstemmen op wat er binnen in jou gebeurd als je in verbinding bent met jezelf. Door de drukte van ons dagelijks leven is daar nauwelijks tijd voor. Bovendien wordt het al snel afgedaan als vaag of zweverig. Ondertussen ervaren we wel een leeg gevoel, stress en/ of onzekerheid, omdat we niet datgene doen wat ons vervult. Wil jij dat anders?

WAT GA JE LEREN?

  • Je ontdekt de reden waarom jij niet met jezelf in verbinding staat

  • Je leert hoe jij je hoofd met je hart kunt verbinden

  • Je ontdekt hoe je naar je intuïtie, dromen en verlangens kunt luisteren

  • Je komt erachter hoe jij jouw zelfvertrouwen een boost kan geven

  • Een Taoïstische meditatie voor meer liefdesenergie

IK VOELDE
NIETS…

Ik had het roer al jaren losgelaten. Niet voelen leverde me namelijk ook veel op. Ik werd gepest op school en om te overleven zette ik mijn gekwetste ziel op slot. Zo voelde ik niet hoe erg de situatie eigenlijk was.

Mijn naam is Loes van Beest, NOBCO gecertificeerd Lifecoach en vitaliteitscoach, Taoistisch trainer en mindfulness MSBR meditatie trainer.

Het was genoeg. Er ontstond een verlangen naar een ander leven. Zo ontdekte ik de geheimen van het Taoïsme en ik leerde in verbinding te komen met mijzelf. De basis voor zowel je fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Door mijn hoofd met mijn hart te verbinden ben ik gaan transformeren tot wie ik nu ben; Vol (zelf)liefde, (levens)energie, en vertrouwen. Dat is precies wat ik jou ook gun! Schrijf je nu in voor de gratis masterclass van donderdag 1 juli om 20.00 uur.

Donderdag 1 juli 20.00 uur, toegang €4,95

Kun je niet? Geef je dan toch op, er komt een replay. 

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Je bent succesvol aangemeld!