020-700 93 94 loes@loesvanbeest.nl

OVER LOES

- even voorstellen -

GA VOOR EEN ENERGIEK LEVEN

WIE BEN IK?

Graag stel ik mijzelf aan je voor. Mijn naam is Loes, en ik ben 15 jaar gecertificeerd en geregistreerd Lifecoach en Tao trainer. Ik help jou de verbinding met jezelf terug te vinden, je ware potentieel te ontdekken en je hart te volgen.  ⁠

Ik woon onder de rook van Amsterdam in een fijn huisje. Ik hou van de natuur, van lekker eten, van gezelligheid, mediteren, hardlopen én van onze happy caravan in het bos.

Het liefste wat ik doe is jou begeleiden naar een leven vanuit je hart. Als je wellicht vroeger stimulans hebt gemist, maar wel ambitie hebt om te groeien, stress uit je leven wilt bannen en te doen wat je echt wilt in je (werk)leven ben ik jouw coach!

ALS JIJ VERANDERT,

verandert de wereld om je heen. 

IK WERD
NIET ZOMAAR COACH

Ik werd natuurlijk niet zomaar coach, daar ging heel wat aan vooraf. Ik ben vroeger gepest op school, waardoor ik best onzeker werd. Dat ging ik later compenseren door niet gezond te leven en erg hard te werken, in een baan die ik ook nog eens niet leuk vond. Dat was misschien wel de grootste reden dat ik een burnout kreeg. Dat was een zware tijd, maar achteraf ook heel leerzaam. Ik ontdekte wie ik echt was, wat ik wilde met mijn leven en besloot naar mijn hart te luisteren.⁠

Het lukte me om de nare ervaringen om te zetten naar iets moois en positiefs. Langzaam maar zeker transformeerde ik van een onzeker overspannen meisje naar een gezonde, gelukkige vrouw die in zichzelf gelooft en werk doet wat volledig vervult: jou coachen en begeleiden naar het volgen van je hart. ⁠

Opleidingen

2021 – Opleiding systemisch coachen bij school voor innovatief coachen Arnhem
2020 – Opleiding millennial coaching
2018 – 2019 Opleiding Doorbraakcoach bij Els van Laecke, België
2018 – Opleiding vitaliteitscoach,- en trainer bij Mind & Health, Naarden
2017 – Opleiding MBSR Mindfulnesstrainer bij Centrum voor Mindfulness Amsterdam
2016 – Opleiding ademtherapeut bij Stans van der Poel
2016 – Opleiding Energy Control Method Trainer bij Stans van der Poel
2016 – Cursus Wim Hof methode
2015 – BIVT bijscholing voor coaches ‘de helende werking van het brein’
2011 – 2015 Docent vitaliteitscoaching aan HBO Lifecoach opleiding Atma
2013 – Opleiding Yin yoga en anatomie bij Jose de Groot
2013 – BIVT bijscholing voor coaches slaap en slapeloosheid
2012 – Opleiding Yin yoga bij Johan Noorloos
2010 – BIVT bijscholing voor coaches RET
2009 – 2011 Opleiding Lifecoach, post HBO bij Atma
2008 – Training Taikiken, Japanse krijgskunst Ron Nansink
2007 – Bijscholing in Mindfulness
2006 – Bijscholing in Cosmic Healing
2006 – Bijscholing Tai chi training René Navaro
2005 – Bijscholing IJzeren hemd Qi gong
2000 – 2001 Opleiding masseur, holistische massage bij Holos in Utrecht
2001 – 2005 Opleiding Tao trainer bij Healing Tao Nederland
2000 – 2003 Opleiding kruidengeneeskunde bij het Kruidenrijk
1999 – 2000 Reiki
1998 – 1999 Vipassana Meditatie training Thailand 

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie training!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie training!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Je bent succesvol aangemeld!

×