Over Loes van Beest

Lifecoach en Tao-trainer

Wie ben ik?

Mijn naam is Loes van Beest. Ik ben Life Coach, qigong- en meditatie trainer. Ongeveer 20 jaar geleden ben ik gestart met het zoeken naar balans, omdat ik stress had. Ik was ongelukkig en onrustig, wist niet wat ik wilde in het leven en wie ik was. Ik was niet in contact met mijn gevoelens, werkte te hard, leefde ongezond en deed niet wat ik het diepst verlangde in mijn hart.

Zoektocht naar balans in lichaam en geest

 Door mijn toen nog perfectionistische aard weet ik nu dat ik alles in huis had om overspannen te raken. Er was een enorm verlangen in mij om me te gaan ontwikkelen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar manieren om lichaam en geest te leren kennen. Het was een lange en intense zoektocht, met nergens één duidelijke bron waar de kennis die ik zocht aanwezig was. Simpelweg omdat het niet bestond. Dat kostte me veel energie. Wat ik toen erg zwaar vond, juist omdat ik niet veel energie had.

Geloof en missie

Ik geloof dat het voor ieder mens mogelijk is om een gezond en gelukkig leven te leiden, vol energie. Het is mijn missie geworden om hardwerkende vrouwen met stress en spanning te helpen dat te bereiken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het voor ieder mens mogelijk is om een ontspannen, gelukkig en energiek leven te leiden.

Ontdekking van het Taoïsme

Echter, ik ontdekte het Taoïstisch geheim van gezondheid, geluk en balans in je leven. Ik heb daarin veel trainingen, cursussen, opleidingen, retraites en workshops gevolgd. Zowel in Nederland als in Thailand en China.

Dit combineerde ik met intensieve coach- en trainers- opleidingen. Uit die Oosterse en Westerse technieken samen ontstond het antwoord op al mijn vragen. Deze deel ik nu met jou in de vorm van het Create Your DreamLife programmaevents, gratis meditatie trainingen en coaching. Zodat jij ook een gezond en gelukkig leven kunt gaan leiden.

  CRKBO_Docent   Lifecoach Amsterdam   Keurmerk Coachfinder

Officieel geregistreerd bij het CRKBO als docent, bij de NOBCO en coachfinder als Lifecoach. 


Opleidingen
: 

2020 –  Opleiding millennial coaching
2019 – Opleiding Doorbraakcoach bij Els van Laecke, België
2018 – Opleiding Doorbraakcoach bij Els van Laecke, België
2018 – Opleiding vitaliteitscoach,- en trainer bij Mind & Health, Naarden
2017 – Opleiding MBSR Mindfulnesstrainer bij Centrum voor Mindfulness Amsterdam
2016 – Opleiding ademtherapeut bij Stans van der Poel
2016 – Opleiding Energy Control Method Trainer bij Stans van der Poel
2016 – Cursus Wim Hof methode
2015 – BIVT bijscholing voor coaches ‘de helende werking van het brein’
2014 – Heden, docent vitaliteitscoaching aan HBO Lifecoach opleiding Atma
2013 – Opleiding Yin yoga en anatomie bij Jose de Groot
2013 – BIVT bijscholing voor coaches slaap en slapeloosheid
2012 – Opleiding Yin yoga bij Johan Noorloos
2010 – BIVT bijscholing voor coaches RET
2009 – 2011 Opleiding Lifecoach, post HBO bij Atma
2008 – Training Taikiken, Japanse krijgskunst Ron Nansink
2007 – Bijscholing in Mindfulness
2006 – Bijscholing in Cosmic Healing
2006 – Bijscholing Tai chi training René Navaro
2005 – Bijscholing IJzeren hemd Qi gong
2000 – 2001 Opleiding masseur, holistische massage bij Holos in Utrecht
2001 – 2005 Opleiding Tao trainer bij Healing Tao Nederland
2000 – 2003 Opleiding kruidengeneeskunde bij het Kruidenrijk
1999 – 2000 Reiki
1998 – 1999 Vipassana Meditatie Thailand 

 

Lifecoach Loes van Beest, Amsterdam

Ja, ik doe graag mee!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Je bent succesvol aangemeld!

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

GELUKT!

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

DOWNLOAD SUCCESVOL! CHECK JE MAIL

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Je bent succesvol aangemeld!