Hoe vind ik mijn passie?

In deze 2e podcast praat ik over de echte reden als je je passie niet kan vinden. Er hangt een mythe over passie, het wordt overschat of onderschat. Zonde, want als je de ware reden weet kun je eenvoudig jouw passie vinden, en er heel veel energie door krijgen. Passie heeft een directe relatie met balans, met goed in je vel zitten en jouw reden van bestaan. Luister naar deze podcast en leer meteen hoe je jouw passie wellicht kan vinden!

Kijk naar mijn aanbod als je je op een nuchtere, maar transformerende manier persoonlijk wilt ontwikkelen! 

Lifecoach Loes van Beest, Amsterdam

Ja, ik doe graag mee!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Je bent succesvol aangemeld!