RETRAITE: LEVEN VANUIT JE HART

Lachen, genieten en ontspannen
Donderdag 12 t/m maandag 16 mei

GA JE MEE NAAR ITALIË?

Loes van Beest, Lifecoach Amsterdam

EEN RETRAITE VOOR IEDEREEN DIE VANUIT ZIJN HART WIL LEVEN⁠

Ga mee op een inspirerende reis waarin vanuit je hart leven een belangrijke rol speelt. Voor mensen die iets bijzonders mee willen maken en op één van de meest pure plaatsen in Italië willen verblijven.

Tijdens je verblijf slaap je in de natuur. Er zijn overal heerlijke plekken om gesprekken te voeren en fijne eigen slaapkamers.

Ten volste leven vanuit je hart houdt in dat je al je zintuigen tot leven wekt, vanuit een staat van zijn en diep ontspannen. Je gaat je hart openen door de natuur, de lessen, meditaties en Tao yoga.

VERBINDING MET JEZELF

IS HET MOOISTE CADEAU WAT JE JEZELF KAN GEVEN

In de hectiek van ons dagelijks drukke leven is er maar weinig tijd om stil te staan. De tijd vervliegt, opgeslokt door werk, gezin en verplichtingen komen we nauwelijks aan onszelf toe.

Daarnaast zijn we meer verbonden met onze telefoon dan met onszelf. Ondertussen vliegt het leven aan ons voorbij. Deze retraite is een waardevolle reis naar leven vanuit je hart en ontdekken welke richting je op wilt met je verdere leven. Dat zorgt ervoor dat je met veel meer energie, passie, levenslust en bewustzijn terug zult keren.

Het programma vindt zoveel mogelijk buiten plaats in de natuur. Ver weg van je dagelijkse routine versimpelen en vertragen we, zodat we ons volledig kunnen onderdompelen in deze heerlijke ontdekkingstocht. 

loes van beest, lifecoach

TWIJFEL JE NOG? VINDT HET ANTWOORD IN JE HART EN NIET IN JE HOOFD

loes van beest

Herken je dit? 

 

Je hebt regelmatig stress of misschien een burn-of boreout gehad, je doet werk wat je niet echt vervuld en luistert niet genoeg naar je innerlijke stem. Daardoor mis je soms de (diepe) verbinding met jezelf én de mensen om je heen.

Soms sluit je je hart onbewust af en misschien heb je wel doorgebuffeld op een (werk) plek die je niet meer paste. Je wilt wel veranderen maar vindt het doodeng, en je bent onzeker over de financiële gevolgen. Je denkt vaak wat er allemaal fout kan gaan, en zuchtend doe je dan toch maar weer wat je altijd al deed. Maar je merkt dat het je enorm veel energie kost.

Je weet van jezelf dat je gevoelig bent voor prikkels. Dat je moet werken aan je zelfvertrouwen en vooral aan liever zijn voor jezelf. Want je hebt een strenge stem in je hoofd, en bent zelden echt tevreden over jezelf. Wat je wel weet is een enorm verlangen om het anders te gaan doen, waar je weet niet wat, hoe en waar te beginnen.

Als je je in veel van de bovenstaande punten herkend is de retraite gemaakt voor jou! 

 

LEEF VANUIT JE HART

VOOR WIE IS DEZE REIS?

De deelnemers komen om verschillende persoonlijke redenen. Elk programma bestaat uit een mix van 6-10 deelnemers.
Wat ze gemeen hebben is:

Een meer dan gemiddelde wens om hun (werk)leven meer vanuit verbinding te ervaren

Behoefte aan een aantal dagen rust en ontspanning en meer energie

Bereid om zich open op te stellen en uit hun comfort-zone te stappen

Er gewoon even tussenuit, lekker de zon in, de natuur in

Op zoek naar nieuwe inspiratie, inzichten en ideeën

 Overwegen om voor jezelf te beginnen, ontslag te nemen, andere baan te zoeken, dit kan een mooie springplank zijn

Kortom: plezier, vrijheid, volop inspiratie, mooie ontmoetingen, zon en heerlijk eten

Wat is inbegrepen?

  5 dagen genieten van de retraite met dagelijkse workshops

4 overnachtingen in een privé kamer

Elke dag een uitgebreid vers ontbijt

4 diners

5 modules van het ‘Volg je hart’ programma (alleen als je boekt voor 10 maart)

Dagelijks Tao-, Yin yoga en meditaties

INSIDE Scan: meten van jouw vitaliteit en energie level ((alleen als je boekt voor 10 maart)

Telefonische intake sessie

Vervoer van en naar het vliegveld

 Optioneel: lokale (kook)workshops, proeverijen en 1:1 coaching

Reis informatie

 

Wanneer je de retraite boekt wordt (bijna) alles voor je geregeld! Je hoeft alleen nog een ticket te boeken. Advies hierover volgt direct na het boeken van de retraite.

Heb je nog vragen, twijfel je nog of heb je speciale wensen? Whatsapp me even door op de groene knop rechts op deze pagina te drukken!

 

Zie ik je in Puglia?

 

Lifecoach Amsterdam

Hoe ziet een dag eruit? 

De dag begint met een ontspannende meditatie in de natuur. Daarna zullen wij aanschuiven bij een heerlijk vers ontbijt. Na het ontbijt zoeken we een fijn plekje voor de workshop van de dag. Tijdens de workshop ga je aan de slag met het ontdekken hoe je kunt leven vanuit je hart. Daarna heb je de vrijheid om je middag zelf in te delen, bijvoorbeeld de omgeving te ontdekken en te genieten van de Italiaanse cultuur en keuken.

Aan het eind van de middag komen we weer samen voor een inspirerende tao- of yin yoga les. Vervolgens genieten we gezamenlijk van een lekker diner. Na het diner kun je gaan relaxen, lezen of genieten van de rust.

Wat nog meer?

We vinden het belangrijk dat je na deze retraite met diepe inzichten, een lach op je gezicht én een zak vol warme herinneringen naar huis gaat. Daarom krijgen alle deelnemers voorafgaand aan de retraite een telefonisch intake sessie met Loes om doelen, wensen en dromen vast te stellen. Heb je nog vragen? Whatsapp Loes via de groene button op deze pagina!

Ik kom samen en wil een kamer delen, is dat goedkoper?

Dat is absoluut goedkoper! Als je een kamer deelt krijg je per persoon €100,- korting. Mail me op loes@loesvanbeest of whatsapp me via de groene button onderaan deze pagina.

Ik ben vegan of vega

Dat is geen probleem. Graag geef je wensen, allergiën of andere zaken die we moeten weten voor aanvang aan ons door!

Kan ik annuleren?

Het volgende annuleringsbeleid stelt Loes in staat om te voldoen aan haar contracten met leveranciers en reispartners en dekt de tijd en middelen die Loes besteedt aan het voorbereiden en regelen van de reis.

Administratiekosten van €50,- zijn niet-restitueerbaar en niet-overdraagbaar. 50% van de betaling worden terugbetaald tot 90 dagen voor de retraite, exclusief de administratiekosten.

89 dagen voorafgaand aan de retraite is het bedrag niet-restitueerbaar en niet-overdraagbaar.
Het volledige bedrag wordt terugbetaald als de reis wordt geannuleerd vanwege te weinig inschrijvingen. De administratiekosten worden niet gerestitueerd.
Loes is niet verantwoordelijk voor enig verlies als gevolg van valutawisselkoersen.
Het volledige bedrag wordt terugbetaald als de reis wordt geannuleerd vanwege door de autoriteiten opgelegde beperkingen waardoor we niet naar Italië zouden kunnen reizen.

Als je je plek op een reis wilt annuleren, moet je je annulering per e-mail doorgeven aan loes@loesvanbeest.nl

Ik ben niet gevaccineerd

We volgen de regels van de nederlandse en italiaanse autoriteiten aangaande de eisen rondom covid. Hoe die zijn ten tijde van de retraite kunnen we nog niet voorzien.

Ik heb nog vragen

Je kunt al je vragen stellen via de whatsapp knop op deze pagina!

Disclaimer

Deelnemer dient zelf een annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Loes van Beest is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade op welk gebied dan ook. Deelnemer is volledig zelf verantwoordelijk voor zijn gezondheid. De retraite kan op geen enkele wijze medische hulp vervangen.

Lifecoach Loes van Beest, Amsterdam

Ja, ik doe graag mee!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Je bent succesvol aangemeld!

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

GELUKT!

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

DOWNLOAD SUCCESVOL! CHECK JE MAIL

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Je bent succesvol aangemeld!