‘Ik wil rustig beginnen’. Neem vooral niet de tijd, het is je angst om echt all-in te gaan. Het ging bij mij pas echt aan toen mijn geld op was, toen moest ik wel en kon ik het ineens prima. Je leert te vertrouwen door ervaring, niet door rustig aan te doen. 

Ik wil mijn hart volgen’. Niet te veel naar luisteren want je weet allang wat je graag wilt. Door eindeloos naar je hart te luisteren ga je alleen lekker op flow maar stopt het weer als je daar even niet in zit. Ga gewoon zonder al die voorwaarden je bizz runnen, zolang je hart klopt volg je hem ;). 

‘Ik wil dat mijn partner mij steunt’. Als je je succes daarvan moet laten afhangen schiet het echt niet op. En nee je lief hoeft je niet te supporten omdat jij dit werk doet. Vertrouw op jezelf, leidt jezelf door de moeilijkheden heen en wees je eigen grootste fan. 

‘Er zijn veel goede dingen gratis te vinden: dat scheelt weer’. Verwarrend lijkt me: die zegt dit, die zegt dat. Ga gewoon 1 persoon volgen die een methode die je aanspreekt al succesvol heeft gedaan. Investeer daarin en maak het eigen: succes gegarandeerd. 

VOLG JE ME AL OP INSTAGRAM? DAGELIJKS TIPS, INSPIRATIE EN ONVERWACHTSTE AANBIEDINGEN OP MIJN STORIES!