Doe de stress test! 

Ben je die hardwerkende vrouw die alle ballen in de lucht (moet) houden? En wil je weten hoe het staat met jouw stressniveau? Doe dan de stress test in 10 korte vragen. De test duurt ongeveer 5 minuten. Met jouw score kun je zien in hoeverre je stress ervaart en wat je vandaag nog kunt doen om minder stress te ervaren. 

Waarom de stress test doen?

Af en toe moe na een dag hard werken heeft iedereen. Maar gebeurt dat steeds vaker voor, dan is het goed om alert te zijn. Stresssignalen negeren kan een tijd goed gaan, maar niet voor héél lang. Als je niet oplet, ligt een burn-out helaas snel op de loer. Neem je klachten serieus en luister naar de signalen van je lichaam. Hoe eerder je dat doet en de oorzaken aanpakt, hoe kleiner de kans op langdurige en ongezonde stress.

Wat betekent jouw score?

Aan het einde van de stress test krijg je een bovenin het invulformulier jouw score te zien. Benieuwd wat deze betekent en welke tips wij voor jou hebben? Het advies bij jouw score vind je hieronder.

Advies bij jouw stress test score 

0 tot 10 punten:

Je bent heel goed bezig en ervaart geen of nauwelijks stress. Houden zo! Om jou te helpen zo stressvrij mogelijk te blijven kun je de 21 beste tips tegen stress gratis dowloaden. Hierin staan 21 manieren om je stress succesvol te managen!

11 tot 30 punten:

Je stressniveau is gemiddeld, en je zit nog niet in de gevarenzone. Misschien doe je al ongemerkt minder leuke dingen? Neem regelmatig de tijd voor ontspannende activiteiten zodat je tot rust komt. Daardoor wordt je stress minder. Om jou daar een handje bij te helpen is misschien de mini online training Laad je batterij op iets voor jou? In 5 weken leer je tot rust te komen, inclusief een fijne meditatie!

31 tot 60 punten:

Je staat flink onder spanning, je stressniveau is te hoog. Zoek professionele hulp of advies om jouw stressniveau omlaag te leren brengen. Misschien spreekt mijn Balans in je leven coaching je aan waarin je door het nemen van 5 stappen en persoonlijke coaching leert hoe je blijvend balans in je leven kunt creëren!