Testimonials

“Mijn batterij was leeg, ik was moe en had continue een gevoel van stress, zelfs om de kleinste dingen. Door het 5 stappen programma van Loes ben ik me veel bewuster van welke gevoelens er in mij afspelen. Ik pak ruimte en tijd voor mezelf. Ik heb meer compassie naar mezelf toe en veel meer energie! Loes jij hebt mij echt een hele goede kickstart gegeven en handvatten aangereikt waarmee ik verder kan, daar ben ik super blij  mee!”

Suzanne van der Erf

Winkle

“Loes, ik ben superblij met jou als mijn coach. Door jouw liefdevolle benadering en openheid voel ik me vrij te om mezelf helemaal te laten zien. Je praktische aanpak en improvisatie zorgen ervoor dat ik echt stappen kan maken en spiritualiteit kan toelaten in plaats van me ervan af te keren. Je hebt altijd oog voor het doel van de coachingsessie en zorgt dat we bij dat thema blijven. Je neemt me bij de hand en laat me toch zelf het pad kiezen. Je bent een fijn mens. Ik blijf dus nog even bij je. ”

Harriet Robijn

“Loes ik vind je een super fijn mens. Je bent echt en puur. What you see is what you get. Daarbij heb je een heerlijke dosis humor, die je op het juiste moment inzet. Ik vind jou krachtig en kundig in je coaching, waardoor je weet dat je bij de goede bent!”

Lindy Prins

“Loes geeft je met haar Masterclass een warm welkom en het gevoel dat je thuisbent. Het voelt meteen vertrouwd. Alles mag, niets moet. Je mag je ontwikkelen op je eigen niveau en tempo. De combinatie met vegan suikervrije hapjes en een overheerlijke kruidenthee maakt het helemaal af. Want je goed en in balans voelen betekent dat je voor zowel de innerlijke mens als de uiterlijke mens mag zorgen.”

Roos Verstraten

“Loes heeft mij enorm geholpen om mijn droom leven te creeëren!”

Merel Burger

“Tao yoga work life balance bij Loes heeft mij een hele hoop geleerd waar ik elke dag wat aan heb. Het geeft een heerlijk onafhankelijk en rijk gevoel als je jezelf er weer helemaal bovenop helpt nadat je je uitgeblust voelt. Het bewustzijn om gebruik te maken van je eigen krachten en de energie om je heen is iets wat ik iedereen zou kunnen aanraden.”

Bianca de Visser

“Loes ontmoette ik in een periode waarin ik zelf erg onevenwichtig in het leven stond. Levend in een web van zoveel schuld en schaamte, waarbij ik het gevoel had teveel te zijn voor een ander en hem/haar daar dus niet tot last mee wilde zijn. Bij Loes voelde het rustig, heel veilig en vertrouwd. Hoe bang ik ook nog was; ik voelde dat het rustiger in mijn hoofd werd wanneer ik bij en met Loes was. Niet alleen dat, het werd ook overzichtelijker, helder en langzamerhand werd ik mij door de gesprekken én oefeningen meer bewust van mijn kracht. De coaching sessie in Italië zit voor altijd in mijn HART. Wat zij daar voor mij heeft gedaan is groots. Iedere keer als ik nu – waar ik ook ben – een witte vlinder voor mij zie vliegen, ben ik weer helemaal in het hier en nu. Ervaar ik kippenvel.”

Samantha Kroes

Loes is een hele fijne gesprekspartner. Heel begripvol en zorgzaam, maar tegelijkertijd kennis van zaken en doortastend. Haar praktische aanpak in combinatie met theoretische achtergrond vond ik een gouden combi.”

Suzanne Laan

“Ik vind Loes een fijne gesprekspartner en coach. Ze is direct en heeft daarnaast een goed gevoel voor humor. Een gesprek is zelden saai, maar Loes houd altijd oog voor de reden waarom je bij haar zit. Daarin is ze erg zorgzaam en voel je je op je gemak en veilig. Ik vond het fijn praktische tips te krijgen en de achtergrond te horen, dat hielp mij erg bij de toepassing ervan.”

Tanja de Bie - van Leeuwen