THE HEARTPRENEUR

Meer omzet en een lijst aan droomklanten door eerlijke sales

PLAN JOUW CALL

THE

HEARTPRENEUR

 4 maanden – start 3 juni

 

Meer omzet en een lijst van droomklanten met eerlijke sales.

Ontdek de kracht van eerlijke sales in dit exclusieve mastermind-programma, speciaal ontworpen voor onderneemsters die klaar zijn om hun omzet moeiteloos, oprecht en vanuit verbinding te verhogen. Bereik een verdriedubbeling van je omzet, terwijl je trouw blijft aan je kernwaarden: verbinding en eerlijkheid, en dat alles zonder harder te werken.

Ik leer je het gemak én de kracht van organische strategieën en eerlijke sales, die de deuren naar (financiële) vrijheid openen. Stel je eens voor: meer tijd overhouden voor leuke dingen en meer omzet om jezelf te verwennen met een fijn leven! We gaan lekker praktisch aan de slag met impactvolle acties from the heart.

JAAR ERVARING

%

KLANTEN TEVREDEN

ONDERNEMERS GECOACHT

DOWNLOADS ECOURSES

WE GAAN VOOR:

✅ Met mijn jarenlange ervaring als succesvolle NOBCO geregistreerd coach ken ik zowel de zakelijke, strategische en persoonlijke aspecten die cruciaal zijn om jouw bedrijf naar de next level te tillen.

Succes is niet alleen een sales trucje; het is de optelsom van acties op energetisch, spiritueel, emotioneel en mentaal niveau. Verwacht van mij een holistische aanpak.

We ontwikkelen een helder plan van A-Z zodat je precies weet welke stappen je moet zetten om je omzet te verhogen en een lijst aan droomklanten te krijgen. Ik sta naast je en zorg ervoor dat je dromen niet alleen bereikt worden, maar ook omgezet in impactvolle acties.

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

De persoonlijke groei die ik heb doorgemaakt is niet te omschrijven. Sindsdien gaat het ondernemen ook veel meer vanuit flow en plezier wat zich doorverteelr in een verdubbeling van mijn omzet. Dankjewel Loes voor deze geweldige ervaring en je support.

Jody van den Berg

Fotograaf

Dankzij de strategieën van Loes verkocht ik binnen drie maanden vijf 1-op-1 programma’s en verdrievoudigde mijn omzet.

Diana Floridas

Female Leadership coach

Loes is een superfijne, betrouwbare coach. Loes is recht door zee, intuïtief en daadkrachtig! Door haar sterke strategieën en business adviezen ging mijn omzet en aantal klanten significant omhoog!

Lotte Werter

Ondernemer

In 6 weken heb ik zo’n bizarre groei doorgemaakt. Ik ben x5 gegaan in omzet en een droomsamenwerking aangetrokken. 

Rose Schippers

COO bij Jaleesa

Loes ziet mij écht zoals ik ben, niemand heeft eerder zoveel bij mij kunnen unlocken. Ze geeft me daardoor zoveel vertrouwen! Door haar inzichten ging ik van stille maanden naar een 19k maand! She is magic!

Janine Bakkenes

Brandesigner & Spirtual mentor

WAT KRIJG JE

Persoonlijke live kick-off: ‘Hart Gameplan’ voor helderheid en focus. Na 2 maanden high level extra strategie online sessie.

Wekelijkse groepscoachcalls: Start elke maandag vol energie met de ‘Hart kickstart van de week’, plus elke dinsdag en donderdag coachcalls.

Succes Meditaties & Visualisaties: Versterk je innerlijke kracht en realiseer je doelen met mijn speciaal ontwikkelde Tao meditatie- en visualisatietechnieken voor succes.

Community support: Stel 24/7 al je vragen en ontvang support in onze community.

Exclusieve templates & modules: Direct toepasbaar voor sterke resultaten en support voor jouw business. 

High-level coaching & lessen: Voor maximale groei en resultaat.

Mastermind lunches: Ontmoet andere Heartpreneurs en geniet van netwerken en samenzijn met gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers.

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

Twijfel je of dit is wat jij nodig hebt?
Boek hier je call, dan denken wij met je mee!

MIJN METHODE

Ontdek de Heartpreneur Methode, een benadering die eerlijkheid, verbinding, sterke inhoud en jouw unieke identiteit combineert met strategie en effectieve sales acties. Dit vormt de solide basis die je nodig hebt voor groei. Met deze basis is alles mogelijk. Stop met het verspillen van tijd en energie aan het opnieuw uitvinden van het wiel of acties die niet bij je passen.

Jouw groeikansen liggen in het daadwerkelijk doen, niet langer in het denken. Minder werken en meer verdienen. Ontdek hoe je moeiteloos kunt opschalen. We versterken jou als ware ‘heartpreneur’, die een business runt vanuit haar hart, op alle niveaus van ondernemen, zodat je alle uitdagingen aankunt. Niet vanuit wilskracht, maar vanuit ontspanning en flow. Dit is een investering voor het leven.

✅ Ik deel al mijn succesvolle salesstrategieën die ervoor zorgden dat ik naar 30-40K weken ging.
✅ Naast 2 x per week lives met Loes extra Masterclasses over content, LinkedIn en branding en nog veel meer!
✅ Je bent samen met andere Heartpreneur power vrouwen in een veilige community.
✅ Sterke focus, balans en zelfvertrouwen ontwikkelen.
✅ Opschalen met eerlijke & organische sales.
✅ Professionele coach met meer dan 20 jaar ervaring, NOBCO & CRKBO geaccrediteerd.
✅ Als hartgedreven vrouw neem ik je vier maanden mee op een reis vol high-energy vibes.

imac-white-right

FAQ

HOEVEEL TIJD KOST HET

Dit is afhankelijk van wat jij erin investeert en nodig hebt. We hebben elke week een korte update call waarin we jouw acties bepalen. Dit programma levert je vooral omzetgroei en meer tijd op. Je gaat efficiënter werken en de juiste acties zetten om in korte tijd veel effect hebben op je sales en omzet.

HOE WEET IK OF IK DE INVESTERING WAARD VIND

De meeste vrouwen in het Heartpreneur-programma halen de investering er binnen een paar weken al uit. Bij aanvang geef ik je een krachtige ‘Sales vanuit je Hart’ opdracht in je kickstart-gameplan, waarmee je in korte tijd de investering terug kunt verdienen en meer. Het programma wordt door deelnemers als zeer waardevol ervaren.

 

IS ER EEN GARANTIE DAT IK DE GENOEMDE RESULTATEN HAAL

We doen het samen; als jij er helemaal voor gaat, zijn de resultaten echt bizar. Twijfel je of heb je vragen? Plan dan even een call, dan denken we met je mee!

 

IK VIND DE INVESTERING SPANNEND

Dat begrijp ik helemaal en het is normaal als je een uitgave doet. Daarom kun je ook in termijnen betalen, zodat je elke maand aflost en niet ineens voor een groter bedrag staat.

 

TE VERWACHTEN RESULATEN

Verdriedubbeling van omzet
Je leert welke stappen écht bijdragen aan de vermeerdering van je omzet en hoe je daar zo efficiënt mogelijk komt. Geen korte omzetpiek waarvoor je veel te hard moet werken. Minder werken en meer verdienen is het motto.

Opschalen
Balans als ondernemer is essentieel, daarom is de juiste stap om te groeien op het juiste moment cruciaal. Jouw energie is belangrijk, evenals het borgen van de vrijheid waar je als ondernemer naar verlangt. Leuke dingen kunnen doen met partner en kinderen doordat je geniet en vanuit flow en ontspanning een succesvolle business runt.

Lange termijn
We rollen een plan uit dat je de komende jaren duurzaam kunt lanceren. Geen korte termijn trucjes en niet elke keer weer denken ‘hoe dan?’. Overzicht en een focus op de lange termijn gaan ervoor zorgen dat je als Heartpreneur niet alleen droomt over, maar ook echt leeft vanuit je hart en met een lach op je gezicht onderneeemt.

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

Ik heb zowel programma’s als 1 op 1 coaching gehad en vond het bij het aanmelden elke keer toch best een spannende investering. Nu weet ik dat het zich dik vet heeft terugverdiend en ik de rest van mijn leven voordeel zal halen uit alles wat Loes mij geleerd heeft!

Amalia Post Programmamanager

Loes legt de vinger op de zere plek, maar het doet geen pijn. Daardoor heeft het me meteen verder geholpen om stappen te zetten (en gelijk resultaat te behalen!). Ik ben je heel erg dankbaar Loes en ik kom zeker bij je terug!

Bregje Coster LuxOrganizing

Ik heb geleerd van Loes hoe ik mijn sales strategiën energetisch en praktisch kan vertalen in mijn business. Als je Loes haar codes weet te kraken, dat is goud.

Rose Schippers SchipperSetting

Dankzij Loes’ strategische sales- en leiderschapsadviezen trokken we in een maand een verdubbeling van onze omzet aan en kwam de winst uit hoeken die we niet voor mogelijk hadden gehouden.

Ilona & Saskia, Salon B

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

Gratis videotraining - Hoe start ik een succesvolle praktijk!

DOWNLOAD SUCCESVOL! CHECK JE MAIL

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

Gratis videotraining - Hoe start ik een succesvolle praktijk!

GELUKT!