De link om je 7 Tao tips te downloaden zit in je mailbox!

Wacht even, ik heb nog iets heel speciaals voor je…

Namelijk:

De 5-daagse online minitraining

TOP DOOR TAO

Voor een ijzersterke balans in je leven

Herken je dit?

 • Ben je uit balans?
 • Op zoek naar meer energie?
 • Last van stress en alle prikkels?
 • Wil je meer rust in je hoofd?
 • Wil je hoofd met je hart verbinden?

Dan is de online minitraining Top door Tao je op het lijf geschreven!

Toptechnieken uit het Taoïsme

In 5 dagen ontdek je hoe je met toptechnieken uit lifecoaching en Taoïsme een ijzersterke balans in je leven kunt krijgen. Met elke dag een live training van mij in de besloten Facebook- en Instagram-groep!

Start op maandag 11 maart 

Geef je daarom snel op, er is beperkt plek!

Wat ga je ontdekken?

 • Nieuwe manieren om jou dromen echt waar te gaan maken
 • Magische Tao-oefeningen voor veel meer energie
 • De kracht van je emoties ontdekken
 • Nieuwe mindsets in empowering toe leren passen
 • Jouw out of balance-triggers begrijpen
 • Elke dag een Top door Tao-inspiratiemail en livesessie van en met Loes

Ik ben ervoor je, ik leer je alle geheimen voor een gezond en gelukkig leven! Geef je meteen op, waarom wachten?

Zo ziet het vijfdaagse programma eruit

Dag 1: Golden goals
Dag 2: Recharge your battery
Dag 3: The power of emotions
Dag 4: Reveal your criticus
Dag 5: Create a smashing mindset

 Magie gaat je leven instromen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Loes van Beest, Lifecoach en Tao-trainer. Ik heb ontzettend veel aan mediteren gehad. Want na een ongezond leven, een burnout én een bijnadoodervaring in Thailand twintig jaar geleden, besloot ik dat het roer om moest. Ik zocht overal naar geheimen voor een gezond en gelukkig leven en uiteindelijk ontdekte ik alle geheimen voor balans.

Ik heb getraind in Nederland, Thailand en China, waarin ik mij richtte op het diep bestuderen van Taoïsme, Vipassana, yin yoga en mindfulness. Dit combineerde ik met intensieve coach-opleidingen voor persoonlijk ontwikkeling en empowerment. Ik ben blij dat ik inmiddels duizenden mensen heb kunnen coachen en trainen in het ontdekken van de sleutels naar balans, geluk en innerlijke kracht. Graag deel ik deze ook met jou in deze 5-daagse training!

Alles op een rij

Start: maandag 11 maart
Investering: € 69,- (dit wordt € 169,-)
Inclusief: elke dag een mail in je mailbox, een livesessie op Facebook en Instagram. Met heldere en gave meditaties, visualisaties, training en coaching
Toegang: tot een veilige en ondersteunde groep vrouwen
Plek
: wacht niet te lang, beperkt plaatsen beschikbaar
Bonus: Alle livesessies kun je altijd terugkijken
Ervaring: niet nodig

Hoe zou het zijn als je helemaal in balans bent?

Wat zeggen anderen?

Na coaching van Loes had ik meer energie, was ik meer  gefocust en zat ik lekker in mijn vel en zag het leven met andere ogen! Ik durfde nieuwe uitdagingen aan te gaan en nee te zeggen. Loes zou ik zeker aanbevelen als je niet lekker in je vel zit.
Haar manier van uitleggen en dingen overbrengen komt uit haar hart om je te helpen.
Super coach!
Charissa Werleman

Burned out, geen energie, veel stress en geen motivatie. Ik kwam bij Loes met deze symptomen en door middel van haar begeleiding en coaching heb ik samen met haar steun kunnen werken aan mijzelf en veel veranderingen kunnen maken in mijn leven. We hebben 5 intense sessies gehad die mij carrière en persoonlijke leven hebben veranderd! Zeker een aanrader als je zelf een beter balans zoekt in jou leven.

Camilla Costa

Ik kan Loes aan iedereen aanbevelen; ze is een geweldige coachmet een flinke dosis ervaring, een holistische kijk op de mens enze leeft wat ze zegt. Ze heeft liefde voor het vak en dat merk je. Bij Loes voel je je gehoord, gezien en veilig; essentieel voorverandering en ontwikkeling.

Caroline Vaessen

Nieuw op de arbeidsmarkt liep ik op een gegeven moment vast met wat ik mezelf oplegde en hoe realistisch dat was. Ik werd geadviseerd eens het gesprek met Loes aan te gaan. Vanaf het begin voelde ik me erg veilig om open te zijn naar Loes. Ook waardeerde ik de combinatie tussen praktische handvatten en tools tijdens de coachingssessies. Ik weet dat veel mensen van mijn leeftijd, net afgestudeerd, ambitieus , (potentieel) tegen hetzelfde aanlopen. Ik zou hen echt willen aanraden dan eens contact op te nemen met Loes. Mij heeft het veel inzichten gebracht!

Evelyn Vlasman

Nu slechts € 69,- (dit wordt € 169,-)

Start maandag 11 maart