VOLG JE HART

Online programma - 10 weken - direct beginnen
NU VAN €895,- voor €495,-

VERBIND JE HOOFD MET JE HART

KOM IN
VERBINDING MET
JE WARE ZELF

Ga jij altijd maar door en heb je vaak stress? Maak jij veel besluiten vanuit je hoofd zonder je gevoel te raadplegen? Heb je onvervulde dromen in je (werk)leven en wil je het liefst verandering?

In het ‘Volg je hart’ online programma ontdek je hoe je door het nemen van 5 stappen een leven kunt leiden waarin je in verbinding staat met jezelf, veel meer zelfliefde en zelfvertrouwen ervaart, naar je intuïtie en je hart leert luisteren en vervolgens je hart gaat volgen.

Je ontdekt welke kant je op wilt met je (werk)leven en je leert om belemmerende patronen die je tot nu toe tegen hielden te doorbreken. 

Je kunt direct beginnen!

GA JE MEE OP REIS NAAR JE DROMEN?

  Ben jij zoekende?
  Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken?
  Voel jij geen verbinding met jezelf
  Je hebt het gevoel dat je stil staat
  Je maakt beslissingen vanuit je hoofd
 Je vind het lastig om los te laten

Herken jij dit?

BINNEN HET TAOISME IS

HET HART DE KEIZER

Vanuit het Taoïstisch perspectief vormt je hart de belangrijkste bron voor wijsheid én (zelf)liefde. Maar behandel jij jouw hart ook zo?

Wanneer het hart in balans is werkt dit door in alle facetten van je emotionele, mentale, spirituele en fysieke leven. 

Verlang jij hier naar? Doe dan mee aan het ‘Volg je hart’ programma. In 10 weken ga je vanuit een liefdevolle benadering naar jezelf erachter komen wat jouw hart je te vertellen heeft. Je gaat vorm geven aan je dromen en wensen, en doen waar je hart naar verlangt. 

VOLG JE HART WORDT GEWAARDEERD MET EEN 9.3

NOBCO ERKEND & GEREGISTREERD

LIFE COACH EN TAOISTISCH TRAINER

TOEN IK MIJN
HART BEN
GAAN VOLGEN…

Mijn naam is Loes van Beest, geregistreerd en erkend Lifecoach & Tao trainer. Vroeger zag mijn leven er heel anders uit, ik had een laag zelfbeeld en wist niet wat ik wilde met mijn (werk) leven. Daardoor deed ik werk wat me niet vervulde en ervaarde ik een leegheid en innerlijke onrust.  Ik ging altijd over mijn grenzen heen en stond totaal niet in verbinding met mijzelf en mijn innerlijke behoeften. Daardoor kreeg ik uiteindelijk een burnout, alles in mijn lijf deed pijn en ik was doodmoe. Het was genoeg. Er ontstond een intens verlangen naar een ander leven: gezonder en meer in verbinding met mezelf.  Zo ontdekte ik de geheimen van het Taoïsme. 

Een van die geheimen was het volgen van mijn hart in en verbinding staan met mijzelf. De basis voor zowel je fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Door mijn hoofd met mijn hart te verbinden ben ik gaan transformeren tot wie ik nu ben; Vol (zelf)liefde, (levens)energie en vertrouwen. Dat is precies wat ik jou ook gun.

Zeg jij JA tegen jezelf?

Door mee te doen aan het ‘Volg je hart’ programma zeg jij JA tegen:

– Weten wat je waard bent
– Loslaten van obstakels
– Zelfliefde
– Je hart, bron van wijsheden & liefde
– Zelfontwikkeling
– Investeren in jezelf

‘VOLG JE HART’ PAKKET

Wat ga je ontdekken?

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als je in harmonieuze verbinding met jezelf bent. Dat je je zelfverzekerd voelt en ontdekt wat je écht wilt met je (werk)leven.
En nee, dat is niet onrealistisch. Ook jij kan dit bereiken door simpelweg je hoofd met je hart te verbinden,
ernaar te luisteren en het te volgen.

Maar hoe doe je dat? Ik help je – met het Volg je hart’ programma van 10 weken – weer de connectie te maken met je hart, waardoor je groeit naar jouw ware zelf. Dit ga je leren:

Innerlijk proces activeren
Welke richting je op wilt met je (werk)leven
Ombuigen van jouw innerlijke criticus

Stress omzetten in kracht
Liefdevolle & succesvolle mindsets
Loslaten van beperkende overtuigingen

Transformeer in 10 weken tijd naar een krachtige, liefdevolle en stralende man of vrouw die weet wat zij wil, dromen realiseert en positief in het leven staat.

Wat krijg je?

10-weekse training

 5 uitgebreide modules waarin je stap voor stap wordt begeleidt

De training vindt plaats in een professionele online academie

Mogelijkheid tot betaalbare 1-1 extra coaching na aanschaf

Een jaar lang toegang tot de lessen

 Lekker 24/7 in eigen tijd volgen

NOBCO & CRKBO gecertificeerd Lifecoach

15 + jaar ervaring

1000 + cliënten coaching gegeven

App, meditaties, visualisaties, wetenschappelijk onderbouwde theorie

INHOUD MODULES:

Module 1. | Je hoofd met hart leren verbinden


Module 2. | Zelfliefde & zelfvertrouwen versterken


Module 3. | Leren luisteren naar je hart


Module 4. | Belemmerende patronen gaan doorbreken


Module 5. | Je hart volgen – stappenplan naar je toekomst

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

VOLG JE HART EN BEGIN METEEN!

 

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN

“Ik deed mee aan het Volg je hart programma om te ontdekken wat me gelukkig maakt, wat voor werk wil ik, wil ik nog studeren? Ook wilde ik graag leren om gaan met stress.

Door het volgen van het Volg je hart programma  weet ik waar ik naar toe wil in mijn leven, en waar mijn geluk zit. Ik vertrouw op mezelf en ben meer van mezelf gaan houden.

Ik vind Loes een heel fijn en energiek persoon, ook in groepsverband. Ze gaf iedereen gelijkwaardige aandacht en creëerde daardoor ook een veilig, vertrouwd en fijn ‘groepsgevoel.

In het begin was ik nogal sceptisch over ‘online’ coaching. Hier ben ik totaal van teruggekomen. Het werkt veel beter dan ik dacht.

Ik had het idee dat in het niet prettig zou vinden om via een videogesprek in een groepscaching te zitten, maar ik vond het juist fijn!

Lekker in je eigen huis inbellen met een groep vrouwen van allerlei leeftijden die met dezelfde dingen/vragen kampen, ik voelde me enorm gehoord en krachtig na zo’n live. Ook nu ik er weer aan terug denk krijg ik een glimlach op mijn gezicht.

Laura de Bie

Na een break-up was ik mijzelf verloren en ik wilde mijzelf terugvinden, leren bewust in het leven te staan en mijn hoofd met mijn hart verbinden. Door het Volg je hart programma ben ik meer vreugde en verbinding gaan ervaren. Ik ben krachtiger in mijn keuzes en kies voor mijzelf. Ik meer lef en energie gekregen! Loes haar vragen hebben mij veel gebracht, ze geeft je het vertrouwen en de veiligheid om uitdagingen aan te gaan en patronen om te zetten.

Marja van Wijngaarden

Door het Volg je hart programma kreeg ik steeds meer inzichten dat ik mijn leven anders wilde. Ik wilde afvallen, ik wilde van mijn pms klachten af en ik wilde een andere baan.

Door mee te doen aan het Volg je hart programma ben ik aangespoord tot actie, iets wat ik eerst niet (genoeg) deed. Daardoor zijn mijn klachten verdwenen en mijn wensen uitgekomen. Ik sport weer en ben 3,5 kilo lichter 😉. Daarnaast ben ik gaan solliciteren naar functies welke écht bij mij passen.

Loes is voor mij een coach met ervaring, vol wijsheden en kennis. Dat heeft ze met het programma óók zeker weer waargemaakt. De lives zijn leuk! Je krijgt inspirerende tips en adviezen van Loes, en je herkent jezelf ook in dingen waar de andere vrouwen tegen aanlopen. Door deze met elkaar te delen wordt je geïnspireerd. Plus de groepsmeditaties o.l.v. Loes zijn TOP en hebben mij veel gebracht!

Karin de Waard

“Loes heeft mij enorm geholpen om mijn droomleven te creëren!” Ik ben zo blij dat ik haar op mijn pad heb gekregen!”

Merel Burger

“Ik vind Loes een fijne coach. Ik vond het fijn praktische tips te krijgen, dat hielp mij erg bij de toepassing ervan in mijn leven.”

Tanja de Bie

Loes is een hele fijne gesprekspartner. Begripvol en zorgzaam. Haar praktische aanpak in combinatie met haar kennis vond ik een gouden combi.”

Suzanne Laan

“Loes ik vind je een superfijn mens. Je bent echt en puur.  Daarbij heb je een heerlijke dosis humor. Ik vind jou krachtig en kundig in je coaching!”

Lindy Prins

“Ik deed mee aan het Volg je hart programma om me (weer) gelukkig te gaan voelen en mijn (werk) leven gezond te kunnen dragen. Door het programma ben ik in contact gekomen met mijn ware zelf. Ik ben veel meer van mijzelf gaan houden en trek daarom mooie dingen naar mij toe. Ook heb ik geleerd anders en veel beter met stress om te gaan. Loes is fijn, wijs, respectvol, oprecht en liefdevol. Ze geeft je de ruimte om te groeien! Ook de steun van de andere vrouwen uit de groep was enorm waardevol!”

Ira Sophie

“Ik wist niet welke kant ik op moest met mijn leven, had veel vragen waar ik geen antwoord op vond. Door het Volg je hart programma ben ik letterlijk oude zooi gaan opruimen en mijn leven reorganiseren waardoor ik ruimte kreeg op alle vlakken en ontdekte dat ik de creatieve kant op wil met mijn (werk) leven. Loes is een lieve eerlijke coach waar je heel goed mee kan sparren. De online lives hebben me heel veel gebracht, samen met de andere vrouwen was een feest van herkenning!”

Marlou Knoef

“Door jouw liefdevolle benadering voel ik me vrij te om mezelf helemaal te laten zien. Je praktische aanpak zorgen ervoor dat ik echt stappen kon maken en ook spiritualiteit kan toelaten in mijn leven.”

Harriet Robijn

“Door het Volg je hart programma ben ik mij meer bewust van mijn valkuilen en ben ik liever voor mijzelf. Ook heb ik nu handvatten om voor mijzelf te kiezen en prioriteiten te stellen. Ik vind Loes een hele fijne, warme en liefdevolle coach die zich goed kan inleven en vanuit verschillende invalshoeken je gericht helpt. De online live lessen waren heel bijzonder, door de verhalen van de andere vrouwen te horen en te delen werden er grote stappen gezet.”

Marscha den Exter

“Nieuw op de arbeidsmarkt liep ik op vast met wat ik mezelf oplegde. Vanaf het begin voelde ik me erg veilig bij Loes. Ook waardeerde ik de combinatie tussen praktische handvatten en tools tijdens de coachingssessies. Ik weet dat veel mensen van mijn leeftijd, net afgestudeerd, ambitieus , (potentieel) tegen hetzelfde aanlopen. Ik zou hen echt willen aanraden dan contact op te nemen met Loes. Mij heeft haar coaching veel inzichten gebracht!”

Evelyn Vlasman

FAQ

Ik ben al zo druk, het programma volgen kost zeker heel veel tijd?

Nee. Veel mensen die meedoen hebben een druk en hectisch leven. Het programma is didactisch slim opgebouwd zodat het relatief weinig tijd kost. Bovendien zorgen de aangeboden technieken ervoor dat je juist meer energie krijgt én meer tijd overhoudt.

Ik geloof niet in online programma's

Dat begrijp ik, dat dachten vorige deelneemsters ook. De praktijk leert dat het juist goed werkt, tijd bespaart en rust geeft. Lees deze reactie maar eens van een van de deelneeemsters:

In het begin was ik nogal sceptisch over ‘online’ coaching. Hier ben ik totaal van teruggekomen. Het werkt veel beter dan ik dacht! Lekker vanuit je eigen huis te volgen met een groep vrouwen van allerlei leeftijden die met dezelfde dingen/vragen kampen, zonder verplichtingen. Ik voelde me enorm gehoord en krachtig na de lives met Loes. Ook nu ik er weer aan terug denk krijg ik een glimlach op mijn gezicht.“

Wat maakt jouw programma's anders dan andere programma's?

Mijn programma’s zijn persoonlijk. Ik kan het oprecht niet uitstaan als vrouwen nog niet volledig in hun kracht staan. Dat maakt mij heel gedreven en dat voel je. Ik ben een coach die er echt voor jou is.

Ik volg al ergens anders meditaties

De meditaties uit het programma zijn gebaseerd op Taoïstische technieken en mijn ervaring van mijn trainingen en opleidingen van de afgelopen 20 jaar in Nederland, China en Thailand. Daarmee onderscheiden deze meditaties zich van alle anderen en zorgen ze ervoor dat dat ze op alle vlakken voor je werken: fysiek, emotioneel en mentaal. Dit maakt mijn programma uniek en volledig holistisch. Ik ben ervan overtuigd dat het programma je bijzondere resultaten kan gaan brengen.

ZAKELIJKE KLANTEN

cartier
Lifecoach Loes van Beest, Amsterdam

Ja, ik doe graag mee!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Je bent succesvol aangemeld!

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

GELUKT!

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

DOWNLOAD SUCCESVOL! CHECK JE MAIL

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Je bent succesvol aangemeld!