VOLG JE HART PREMIUM COACHING

In 6 stappen naar een vervullend (werk) leven
GRATIS SESSIE
Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

KOM IN
VERBINDING MET
JE WARE POTENTIEEL

Denk je regelmatig na over ander werk? Heb je stress en mis je een stuk vervulling? Maak jij veel besluiten vanuit je hoofd, ga je altijd maar door en ben je gevoelig voor prikkels? Wil je je hart volgen maar durf je niet, of heb je geen idee hoe?

In het ‘Volg je hart premium’ coachprogramma ontdek je hoe je door het nemen van 6 stappen een succesvol (werk)leven kunt leiden waarin je in verbinding staat met jezelf, veel meer energie ervaart en je zelfvertrouwen intens versterkt. 

Je ontdekt helder welke kant je op wilt met je (werk)leven, ervaart diepe vervulling en gaat eindelijk een leven leiden vanuit je hart.

  1. Ben jij zoekende hoe je verder wilt met je (werk)leven?
  2. Je zelfvertrouwen kan wel een boost gebruiken
  3. Voel jij geen of weinig verbinding met jezelf
  4.  Je hebt het gevoel dat je stil staat of zoekt een nieuwe uitdaging
  5. Je hebt stress (gehad) en je energie lekt soms weg
  6. Je gaat altijd maar door en zet je zelf vaak op de laatste plaats
  7. Je maakt veel beslissingen vanuit je hoofd
  8. Je bent loyaal en vindt het lastig om los te laten

JE HART IS DE KEIZER

Vanuit het Taoïstisch perspectief vormt je hart de belangrijkste bron voor wijsheid én (zelf)liefde. Maar behandel jij jezelf ook zo? Wanneer jij helemaal in balans bent werkt dit door in alle facetten van je emotionele, mentale, spirituele en fysieke leven. 

Verlang jij hier naar? Dan nodig ik je uit voor het ‘Volg je hart’ programma. In 12 weken ga je vanuit een liefdevolle benadering ontdekken wat jouw hart je te vertellen heeft. Je gaat vorm geven aan je dromen en wensen en vinden waar je zo naar verlangt. 

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

Door mee te doen aan het ‘Volg je hart’ premium programma zeg jij JA tegen:

* Weten wat je waard bent
* Loslaten van emotionele en mentale obstakels
* Je zelfverzekerd en vol vertrouwen voelen
* Je hoofd met je hart verbinden
* Transformeren naar oneindige mogelijkheden van geluk, energie en een succesvol (werk)leven
* Stoppen met werken vanuit wilskracht en leven en werken vanuit ontspanning

Loes van Beest, Lifecoach Amsterdam

IK GING MIJN HART VOLGEN

Mijn naam is Loes van Beest, geregistreerd en erkend Lifecoach & Taoïstisch trainer. Vroeger werd ik gepest en daardoor ontwikkelde ik een mechanisme om geluk buiten mezelf te zoeken. Twintig jaar geleden werd ik ernstig ziek door een virusinfectie in Thailand en dat ging over in een burnout. Het was genoeg. Er ontstond een intens verlangen naar een ander leven: gezonder en meer in verbinding met mezelf.  Zo ontdekte ik de geheimen van het Taoïsme. 

Een van die geheimen was het volgen van mijn hart, in verbinding staan met mijzelf. De basis voor zowel je fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Door mijn hoofd met mijn hart te verbinden ben ik gaan transformeren tot wie ik nu ben; Vol (zelf)liefde, (levens)energie, en vertrouwen. Dat is precies wat ik jou ook gun.

Wat ga je ontdekken

 Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als je verbinding met jezelf voelt en een (werk)leven leeft wat je helemaal vervuld? Weet welke kant je op wilt en lekker in je vel zit, meer zelfvertrouwen ervaart en ontdekt wat jou nou echt gelukkig maakt. Dat je elke dag energiek en blij je bed uitspringt en denkt weer een fijne dag in mijn (werk)leven!

En nee, dat is niet onrealistisch. Ook jij kunt dat bereiken!

Maar hoe doe je dat? Ik help je met het ’Volg je hart’ Premium programma van 12 weken waarin je door het nemen van slechts 6 stappen groeit naar jouw ware zelf, je innerlijke kracht enorm toeneemt en je ontdekt welke richting je op wilt met je (werk)leven.

 

Innerlijk processen activeren

Ontdekken welke richting je op wilt met je (werk)leven

Ombuigen van jouw innerlijke criticus

Veel energie krijgen en jouw energie lekken dichten

Stress omzetten in kracht

Liefdevolle & succesvolle mindsets aanleren

Loslaten van al jouw beperkende overtuigingen

Een sterke emotionele balans opbouwen

Gezondheid versterken

Inhoud

Een 12-weekse programma
Het online programma Volg je hart Premium met 6 modules 
6 x 1-op-1 coachingsessies met mij online of live (elke maand 1)
Inspirerende meditaties & Visualisaties 
Een professionele leeromgeving/academie & app
Podcast & Videos

Levenslang 24/7 toegang tot alle lessen

Unieke INSIDE Scan voor het meten van jouw energie (lekken)

* Module 1: Hoofd met hart verbinden⁠⁠

* Module 2: Energiek leven⁠

* Module 3: Zelfliefde & zelfvertrouwen⁠⁠

*Module 4: Luisteren naar je hart⁠⁠

Module 5:  Belemmerende patronen
doorbreken⁠

Module 6: Plan maken en hart volgen⁠⁠ 

ZIJ GINGEN JE VOOR

In een zeer korte tijd heeft Loes de belangrijkste punten gehaald uit onze gesprekken. Ze weet snel te komen tot de kern, daagt je uit om zelf na te denken over waarom bepaalde dingen (bijv. in je gedrag) gebeuren en geeft je handvatten over hoe je daarmee om kan gaan. Je duikt echt die diepere laag in en krijgt advies over hoe jij met bepaalde dingen om te gaan. Voor mij is het een eye opener geweest over mezelf.

Marlot van der Aa

Loes is een fijne coach die je met open armen ontvangt en de energie geeft om je dromen te bereiken. Op een heldere en enthousiast wijze geeft ze je nieuwe inzichten. En leert ze je eigen krachten ontdekken en voelen.

Stephanie Morianner

3 Maanden coaching bij jou Loes, wat ben ik blij dat ik die stap gezet heb en met jou! De spiegel die ik voor kreeg had ik erg nodig. Ik voelde dat ik dit moest doen en ben er geheel open ingestapt. Na onze kennismaking werd mijn gevoel alleen maar sterker, hier moet/wil ik zijn; het waren directe, mooie, emotionele en fijne sessies. Highly recommended!

Elles Hubert

Wat is Loes een vrolijke, slimme en wijze vrouw. Op een heel creatieve manier laat ze veel mensen meegenieten van haar kracht. Mediteren, coaching, training en alles wat maar te maken heeft met in contact komen met jezelf. Ik ben heel blij met haar!

Dieuwertje van de Meeberg

“Ik vind Loes een hele prettige, praktische en vooral positieve coach met een fijne energie. Dit in combinatie met wat spirituele invloeden vind ik een super goede combinatie. Ze zorgt ervoor dat je goede, duidelijke en vooral verhelderende inzichten over jezelf/ je eigen leven krijgt. Ik ben erg blij dat ik haar ontmoet heb en samen met haar heb kunnen werken. Ik raad haar aan elke vrouw, jong of oud, aan!

Laura de Bie

“If you are looking for a coach who’ll be able to transform your wishes into real goals and action plans, Loes would be the right choice.

Her can do attitude and practical approach will teach you that there are no limits you cannot overcome.

She will push you to consider perspectives that you’ve never even considered and transform thoughts into actions, holding you accountable for achieving your goals.

By asking the right questions, analyzing situations together and recommending the right readings, Loes helped me identify what was holding me back from being a happier person and a more effective leader.

Rossella Caloia

Loes is een fijne vrouw. Heb al veel gedaan bij Loes, coaching, Tao dagen, meditatie, en Volg je hartt. Allemaal stuk voor stuk super ervaringen. Als je verdieping wilt maken in je leven, ben je bij Loes aan het goede adres!

Marlou Knoef

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik ben druk, kost het programma veel tijd?

Nee, veel mensen die het programma volgen hebben een druk leven. Het programma is didactisch slim opgebouwd zodat het relatief weinig tijd kost. Bovendien zorgen de aangeboden technieken ervoor dat je juist meer energie krijgt én meer tijd overhoudt.

Voor wie is het programma?

Het is een programma voor mannen en vrouwen die  bereidt zijn tijd, moed en toewijding in zichzelf én hun persoonlijke ontwikkeling te willen steken. Uiteraard sta ik naast je, niet alleen naast je maar ook achter je. Dat ga je terugzien in mijn stijl van coachen en het feit dat ik middels een privé nummer voor jou beschikbaar ben als je me nodig hebt.

Wat maakt mijn programma's uniek?

Mijn programma is holistisch, transformerend en persoonlijk en helemaal op jouw toegespitst onder andere door de 1:1 sessies. Daarnaast ben ik een erkend en NOBCO & CRKBO geregistreerd coach en trainer, wat je in mijn gedegen achtergrond terug ziet. Ik ben ervaringsdeskundige en heb meer dan 20 jaar ervaring als coach en trainer.  

Ik volg al ergens anders meditaties

De meditaties uit het programma zijn gebaseerd op Taoïstische technieken en mijn ervaring van mijn trainingen en opleidingen van de afgelopen 20 jaar in Nederland, China en Thailand. Daarmee onderscheiden deze meditaties zich van alle anderen en zorgen ze ervoor dat dat ze op alle vlakken voor je werken: fysiek, emotioneel en mentaal. Dit maakt mijn programma uniek en volledig holistisch. Ik ben ervan overtuigd dat het programma je bijzondere resultaten kan gaan brengen.

ZAKELIJKE KLANTEN

cartier
Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

Gratis videotraining - Hoe start ik een succesvolle praktijk!

DOWNLOAD SUCCESVOL! CHECK JE MAIL

Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

Gratis videotraining - Hoe start ik een succesvolle praktijk!

GELUKT!