Erkend & Geregistreerd Life Coach en Taoistisch Trainer

VOLG JE HART

1:1 programma - 12 weken
PLAN EEN KENNISMAKING

KOM IN
VERBINDING MET
JE WARE ZELF

Denk je vaak over stoppen met je huidige werk? Heb je stress en mis je een stuk vervulling? Maak jij veel besluiten vanuit je hoofd, en ga je altijd maar door? Wil je je hart volgen maar heb je geen idee hoe?

In het ‘Volg je hart’ – online programma – ontdek je hoe je door het nemen van 6 stappen een leven kunt leiden waarin je in verbinding staat met jezelf, energie opbouwt, zelfliefde en zelfvertrouwen ervaart, naar je hart gaat luisteren en je hart gaat volgen.

Je ontdekt welke kant je op wilt met je (werk) leven en je leert om belemmerende patronen te doorbreken. 

VERBIND JE HOOFD MET JE HART

vinkje  Ben jij zoekende?
vinkje  Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken?
vinkje  Voel jij geen verbinding met jezelf
vinkje  Je hebt het gevoel dat je stil staat
vinkje  Je maakt beslissingen vanuit je hoofd
vinkje  Je vindt het lastig om los te laten

HERKEN JIJ DIT?

BINNEN HET TAOISME IS

HET HART DE KEIZER

Vanuit het Taoïstisch perspectief vormt je hart de belangrijkste bron voor wijsheid én (zelf)liefde. Maar behandel jij jouw hart ook zo?

Wanneer het hart in balans is werkt dit door in alle facetten van je emotionele, mentale, spirituele en fysieke leven. 

Verlang jij hier naar? Dan nodig ik je uit voor het ‘Volg je hart’ programma. In 12 weken ga je vanuit een liefdevolle benadering naar jezelf erachter komen wat jouw hart je te vertellen heeft. Je gaat vorm geven aan je dromen en wensen en doen waar je hart naar verlangt. 

Hierdoor gaat de (liefdes)energie op alle niveau’s weer stromen! Wil je meer weten?

HET ‘VOLG JE HART’ PROGRAMMA WORDT GEWAARDEERD MET EEN 9.3

ERKEND & GEREGISTREERD LIFE COACH EN TAOISTISCH TRAINER

TOEN IK MIJN
HART BEN
GAAN VOLGEN…

Mijn naam is Loes van Beest, geregistreerd en erkend Lifecoach & Tao trainer. Vroeger werd ik gepest en daardoor ontwikkelde ik een mechanisme om geluk buiten mezelf te zoeken. Twintig jaar geleden werd ik ernstig ziek door een virusinfectie in Thailand en dat ging over in een burnout. Het was genoeg. Er ontstond een intens verlangen naar een ander leven: gezonder en meer in verbinding met mezelf.  Zo ontdekte ik de geheimen van het Taoïsme. 

Een van die geheimen was het volgen van mijn hart, in verbinding staan met mijzelf. De basis voor zowel je fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Door mijn hoofd met mijn hart te verbinden ben ik gaan transformeren tot wie ik nu ben; Vol (zelf)liefde, (levens)energie, en vertrouwen. Dat is precies wat ik jou ook gun. Als ik het kan, kan jij het ook!

Zeg jij JA tegen jezelf?

Door mee te doen aan het ‘Volg je hart’ programma zeg jij JA tegen:

– Weten wat je waard bent
– Loslaten van obstakels
– Zelfliefde
– Je hart, bron van wijsheden & liefde
– Zelfontwikkeling
– Investeren in jezelf

VOLG JE HART!

Wat ga je ontdekken?

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als je de verbinding met jezelf voelt. Dat je zelfverzekerd bent, je rug recht is en ontdekt wat je écht wilt in je (werk)leven. Stel je voor dat je kan zeggen ‘ik ben blij met mijzelf en trots op wat ik doe’.
En nee, dat is niet onrealistisch. Ook jij kan dit bereiken door simpelweg je hoofd met je hart te verbinden,
ernaar te luisteren en het te volgen.

Maar hoe doe je dat? Ik help je – met het Volg je hart’ programma van 12 weken – weer de connectie te maken met je hart, waardoor je groeit naar jouw ware zelf. Dit ga je leren:

Innerlijk proces activeren
Welke richting je op wilt met je (werk)leven
Ombuigen van jouw innerlijke criticus

Stress omzetten in kracht
Liefdevolle & succesvolle mindsets
Loslaten van beperkende overtuigingen

Transformeer in 12 weken tijd naar een krachtige, liefdevolle en stralende vrouw die weet wat zij wil, haar dromen realiseert en positief in het leven staat.

Wat krijg je?

Een 12-weekse training (alleen voor vrouwen), met 6 uitgebreide modules waarin je stap voor stap wordt begeleidt naar het volgen van je hart. Om de 2 weken vindt er een 1:1 live sessie plaats.

Module 1. Hoofd met hart verbinden⁠⁠
Module 2. Energiek leven⁠
Module 3. Zelfliefde & zelfvertrouwen⁠⁠
Module 4. Luisteren naar je hart⁠⁠
Module 5. Belemmerende patronen doorbreken⁠⁠
Module 6. Hart volgen⁠⁠

TAOÏSTISCHE MEDITATIES

VIDEOLESSEN

 6  X LIVE SESSIES

ALLE LESSEN IN DE APP

PODCASTS

ONBEPERKT WHATSAPP MOMENTEN

ZIJ GINGEN JE VOOR

In een zeer korte tijd heeft Loes de belangrijkste punten gehaald uit onze gesprekken. Ze weet snel te komen tot de kern, daagt je uit om zelf na te denken over waarom bepaalde dingen (bijv. in je gedrag) gebeuren en geeft je handvatten over hoe je daarmee om kan gaan. Je duikt echt die diepere laag in en krijgt advies over hoe jij met bepaalde dingen om te gaan. Voor mij is het een eye opener geweest over mezelf.

Marlot van der Aa

Loes is een fijne coach die je met open armen ontvangt en de energie geeft om je dromen te bereiken. Op een heldere en enthousiast wijze geeft ze je nieuwe inzichten. En leert ze je eigen krachten ontdekken en voelen.

Stephanie Morianner

3 Maanden coaching bij jou Loes, wat ben ik blij dat ik die stap gezet heb en met jou! De spiegel die ik voor kreeg had ik erg nodig. Ik voelde dat ik dit moest doen en ben er geheel open ingestapt. Na onze kennismaking werd mijn gevoel alleen maar sterker, hier moet/wil ik zijn; het waren directe, mooie, emotionele en fijne sessies. Highly recommended!

Elles Hubert

Wat is Loes een vrolijke, slimme en wijze vrouw. Op een heel creatieve manier laat ze veel mensen meegenieten van haar kracht. Mediteren, coaching, training en alles wat maar te maken heeft met in contact komen met jezelf. Ik ben heel blij met haar!

Dieuwertje van de Meeberg

“Ik vind Loes een hele prettige, praktische en vooral positieve coach met een fijne energie. Dit in combinatie met wat spirituele invloeden vind ik een super goede combinatie. Ze zorgt ervoor dat je goede, duidelijke en vooral verhelderende inzichten over jezelf/ je eigen leven krijgt. Ik ben erg blij dat ik haar ontmoet heb en samen met haar heb kunnen werken. Ik raad haar aan elke vrouw, jong of oud, aan!

Laura de Bie

“If you are looking for a coach who’ll be able to transform your wishes into real goals and action plans, Loes would be the right choice.

Her can do attitude and practical approach will teach you that there are no limits you cannot overcome.

She will push you to consider perspectives that you’ve never even considered and transform thoughts into actions, holding you accountable for achieving your goals.

By asking the right questions, analyzing situations together and recommending the right readings, Loes helped me identify what was holding me back from being a happier person and a more effective leader.

Rossella Caloia

Loes is een fijne vrouw. Heb al veel gedaan bij Loes, coaching, Tao dagen, meditatie, en Volg je hartt. Allemaal stuk voor stuk super ervaringen. Als je verdieping wilt maken in je leven, ben je bij Loes aan het goede adres!

Marlou Knoef

FAQ

Ik ben al zo druk, kost het 'Volg je hart' programma veel tijd?

Nee. Veel vrouwen die het programma hebben een druk en hectisch leven. Het programma is didactisch slim opgebouwd zodat het relatief weinig tijd kost. Bovendien zorgen de aangeboden technieken ervoor dat je juist meer energie krijgt én meer tijd overhoudt.

Ik vind het programma best duur, kan ik in termijnen betalen?

Dat snap ik. Het is een programma voor vrouwen die echt toegewijd zijn en bereid zijn te investeren in zichzelf. Dat vraagt tijd, moed en toewijding. Uiteraard is het mogelijk om in termijnen te betalen. Neem even contact met me op voor meer informatie!

Ik geloof niet in online programma's

Dat begrijp ik, dat dachten vorige deelneemsters ook. De praktijk leert dat het juist goed werkt, tijd bespaart en rust geeft. Lees deze reactie maar eens van een van de deelneeemsters: In het begin was ik nogal sceptisch over ‘online’ coaching. Hier ben ik totaal van teruggekomen. Het werkt veel beter dan ik dacht! Lekker vanuit je eigen huis te volgen, zonder verplichtingen. Ik voelde me enorm gehoord en krachtig na de lives met Loes. Ook nu ik er weer aan terug denk krijg ik een glimlach op mijn gezicht.“

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben over het programma?

Dat is gelukkig nog nooit gebeurd. Maar, stel dat je niet tevreden bent, dan krijg je je investering terug. Uiteraard onder voorwaarden dat je wel echt hebt meegedaan aan alle programmaonderdelen.

Wat maakt jouw programma's anders dan andere programma's?

Mijn programma’s zijn persoonlijk. Ik kan het oprecht niet uitstaan als vrouwen nog niet volledig in hun kracht staan. Dat maakt mij heel gedreven en dat voel je. Ik ben een coach die er echt voor jou is. Het is een 1:1 programma waardoor ik een persoonlijke benadering kan garanderen en er ruimte is voor al jouw vragen.

Ik volg al ergens anders meditaties

De meditaties uit het programma zijn gebaseerd op Taoïstische technieken en mijn ervaring van mijn trainingen en opleidingen van de afgelopen 20 jaar in Nederland, China en Thailand. Daarmee onderscheiden deze meditaties zich van alle anderen en zorgen ze ervoor dat dat ze op alle vlakken voor je werken: fysiek, emotioneel en mentaal. Dit maakt mijn programma uniek en volledig holistisch. Ik ben ervan overtuigd dat het programma je bijzondere resultaten kan gaan brengen.

ZAKELIJKE KLANTEN

cartier
Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Je bent succesvol aangemeld!