THE WISE OWL

– MEMBERSHIP-

het handboek naar jouw innerlijke wijsheid’

BEN JIJ OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?

De uil staat symbool voor wijsheid. Ieder van ons heeft een ‘Wise Owl’ in zich. Met het Wise Owl membership ga je wijsheid in jezelf vinden. Je ontwikkelt je persoonlijkheid, je talenten en je intuïtie. Als Wise Owl weet je hoe je je mentale, emotionele en spirituele leven kunt vormgeven zoals jij het wilt.

Een ‘wise owl’ voelt intuïtief dingen aan en navigeert haarscherp en moeiteloos langs de obstakels van het leven. Magisch, gracieus en vrij als een vogel slaat ze haar krachtige vleugels uit. Dat is precies wat het membership jou gaat brengen!

 

PROBEER HET UIT VOOR €1,00!

Lifecoach Amsterdam

ZICHT OP INNERLIJKE WIJSHEID

Wees welkom in het warme nest van The Wise Owl. Je krijgt vleugels aangereikt waardoor je antwoord vindt op al jouw vragen over werk, liefde, passie, purpose en dromen.

Het membership kun je waar en wanneer je maar wilt volgen, op je eigen tempo. Het is als een handboek vol theorie en (helende) meditaties ter ondersteuning van jouw gezondheid.  Een baken van rust in je huidige drukke leven. Het brengt je emotionele stabiliteit, focus en energie.

The Wise Owl is een laagdrempelige gids die jou voorziet van passende handvatten en te allen tijde beschikbaar is om te raadplegen. Verrijk jezelf met het membership en kom in verbinding met je innerlijke wijsheid.

ONDER MIJN VLEUGELS

LOES VAN BEEST

– The Wise Owl –

Ook ik – Loes, de gids van ‘The Wise Owl’ – ken het gevoel van ‘zoekende’ zijn. Twintig jaar geleden was ik onrustig en niet happy. Ik wist niet wie ik was en wat ik wilde in het leven. Ik stond niet in contact met mijn gevoelens, werkte hard, leefde ongezond en deed niet wat ik diep in mijn hart verlangde. 

Toch ben ik dankbaar voor deze periode. Het was mijn omslagpunt. Ik ging op zoek en ik ontdekte het Taoïstisch geheim. De weg naar gezondheid, geluk en balans in je leven.

Het taoïsme trok zo sterk mijn aandacht dat ik trainingen, cursussen, opleidingen, retraites en workshops ben gaan volgen.
Ik reisde ervoor naar Thailand en China en kreeg antwoord op al mijn vragen.

Ik voelde een sterke drive om deze kennis te delen. Ik heb me om laten scholen tot Life Coach. Zo kwam alles samen, de wijsheid van de Tao uit het Oosten en de praktische toepassing ervan in het Westen. Ik zie het effect van mijn kennis terug in de positieve resultaten van mijn cliënten. Maar ik wil meer… 

Ik wil dat iedereen toegang heeft tot zijn of haar innerlijke wijsheid. Want dat is het geheim. Alle antwoorden zitten in jezelf. Wil jij weten hoe jij jezelf ontwikkelt tot een wijze uil?

Ik heb alle kennis en ervaring van de afgelopen 20 jaar gebundeld in het ‘The Wise Owl Membership’. Zie het als een handboek, waarin ik jou onder mijn vleugels naar een gevoel van vrijheid gids. Vlieg je mee? 

ERKEND EN GEREGISTREERD

Bij de NOBCO CRKBO en Coachfinder als ‘Trainer’ en ‘Life Coach’

Van uilskuiken naar… ‘The Wise Owl’!

Een uil ontgaat niets met zijn grote ogen en 260 graden zicht. Uilen staan voor oeroude wijsheid, de magie van het avontuur, de maan en vrijheid. De uil bezit helderziendheid en voelt alles met zijn uilenkracht. De uil geeft het dierlijke aspect van onze persoonlijkheid weer, terug te vinden in het Sjamanisme en Taoïsme. 

De uil vertegenwoordigt de polariteiten van de yin yang symboliek en weet moeiteloos het licht in het donker te vinden. Met een open blik weet hij het leven zelf, zonder oordeel waar te nemen. Uilen zijn boodschappers van voortekens en hebben het vermogen van vorm te veranderen. Dat is precies wat het membership in jou gaat ontwikkelen. Een transformatie van uilskuiken naar een wijze uil. 

OEHOE

Ben jij lekker opgeladen tijdens je vakantie en wil je dit gevoel niet verliezen? Of is je batterij alweer leeg? We gaan de donkere en koude herfst in en laten de warme zomer achter ons. De dagen worden korter, je energie daalt. The Wise Owl leert jou om hiermee om te gaan. Een stabiele mind zorgt voor een evenwichtig en vitaal leven. Hoe meer mindful je bent, hoe minder makkelijk je uit het veld bent te slaan. Het membership helpt je om jouw innerlijke kracht te ontdekken, jouw oehoe – oerkracht.

BROEDPLEK

De vlucht naar jouw innerlijke wijsheid is een never ending story. Ik gids jou daarom graag (als een houvast) naar een vrij leven. Het membership brengt jou

  • LIVE SESSIES
  • VIDEO LESSEN
  • MEDITATIES
  • VISUALISATIES
  • ADEMSESSIES
  • MANIFESTATIES
  • AFFIRMATIES
  • ENERGIZERS
  • VERDIEPING TAO
  • PODCASTS
  • COMMUNITY
  • KORTINGEN

  “Wat ben je toch een geweldige leraar en wat heb je
  dit super gedaan. Voor jou en de helpende handen veel complimenten. Ik heb
  genoten. De mix van taoïstische wijsheid en nuchterheid en humor,
  blijft jouw kracht en handelsmerk!”

  “Wat ben je toch een geweldige leraar en wat heb je dit super gedaan. Voor jou en de helpende handen veel complimenten. Ik heb genoten. De mix van taoïstische wijsheid en nuchterheid en humor blijft jouw kracht en handelsmerk!”

  Harriet

  IN EEN VOGELVLUCHT

  positiviteit

  innerlijke wijsheid

  kracht

  verrijking

  zelfliefde

  kracht

  GEZELSCHAP IN HET NEST?

  Je bent niet alleen tijdens jouw vlucht naar je innerlijke wijsheid. De uil staat voor kameraardschap. Het membership geeft je toegang tot een besloten community waarin alle vrouwelijke mede uilen elkaar ondersteunen. Ook jij kan hier je vorderingen, vragen, kennis en wijsheid delen. De community is onderdeel van het membership maar geen verplichting. Alles mag en niks moet. Het kan je wel heel veel bieden. In mijn andere programma’s heb ik zelfs mooie vriendschappen zien ontstaan.

  ‘Vogelvrij’

  Leef jij met de flow van de natuur? Binnen de Tao is leven met de seizoenen de fundering voor een goede gezondheid. Het membership is daarom ook opgebouwd vanuit deze natuurlijke cyclus. De Tao bevat vijf seizoenen; herfst, winter, lente, zomer en nazomer. 

  Het membership gaat van start op 22 september; het begin van de herfst. Iedere twee weken wordt het verrijkt met nieuwe kennis, meditaties en energizers die aansluiten op de tijd van het jaar. Hierdoor ontvang jij handvaten die inspelen op je behoeften van dat moment, zowel bewust als onbewust.

  De content is voorzien van inspirerende video lessen. Ideaal voor drukke mensen; kort en makkelijk toe te passen. Iedere maand is er een – wise owl members only – live met Loes. Hierin krijg je de mogelijkheid om haar alles te vragen (dit is overigens ook te allen tijde mogelijk in de besloten community). 

  Kun je er niet bij zijn? Stuur je vragen in en kijk de video terug op een moment dat het jou uitkomt. Past een membership bij nader inzien niet helemaal bij jou? Het is maandelijks opzegbaar. Zo ervaar je met The Wise Owl zowel letterlijk als figuurlijk vrijheid.

  FAQ

  Hoeveel tijd ben ik er mee bezig?

  Er komt 2 keer per maand een video, audio, affirmatie of nieuwe les vrij. Ik zal je nooit overladen, het zijn kleine toepasbare manieren om jouw leven te verrijken. Het is volledig aan jou hoeveel tijd je er aan besteed. Wat ik met dit membership wil meegeven is dat je op een makkelijke en laagdrempelige manier aan je gezondheid, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling kunt werken.

  HOE WERKT HET AFSLUITEN VAN EEN ABONNEMENT?

  Na betaling ontvang je binnen een aantal minuten een e-mail met je inlog gegevens. Daarna heb je direct toegang tot alle content van je membership. 

  HOE ZEG IK HET ABONNEMENT OP?

  Opzeggen kan heel makkelijk door een mail te sturen naar loes@loesvanbeest.nl Alleen de opzeggingen via de mail worden verwerkt. Het moment waarop de mail binnen komt in mijn mailbox wordt beschouwd als het moment van opzegging. Houd rekening met een verwerkingstijd van maximaal 72 uur.

  HOE ZEG IK HET ABONNEMENT OP?

  Opzeggen kan heel makkelijk door een mail te sturen naar loes@loesvanbeest.nl Alleen de opzeggingen via de mail worden verwerkt. Het moment waarop de mail binnen komt in mijn mailbox wordt beschouwd als het moment van opzegging. Houd rekening met een verwerkingstijd van maximaal 72 uur.

  HEB IK NA BEËINDIGING VAN MIJN MEMBERSHIP NOG TOEGANG TOT DE CONTENT?

  Na het beëindigen van het abonnement heb je geen toegang meer tot de content van het membership.

  BLIJFT DE PRIJS HETZELFDE?

  Er geld nu een speciale aanbieding van €6,97 voor de 1e maand. Daarna wordt het €9,97 per maand. Ben je eenmaal Wise Owl member dan blijft die prijs voor jou dus altijd hetzelfde. Dat is je voordeel om vanaf het begin al lid te worden! Ik ga de prijs dus niet tussentijds verhogen.

  Voor nieuwe leden die in de toekomst instappen kan de prijs natuurlijk wél veranderen. De prijs zal uiteindelijk naar €29,97 gaan, dus hoe eerder je instapt hoe beter! Stop je na een paar maanden je lidmaatschap, en word je daarna weer opnieuw lid, dan betaal je ook de nieuwe prijs voor je abonnement.

  ERKEND EN GEREGISTREERD

  Bij de NOBCO CRKBO en Coachfinder als ‘Trainer’ en ‘Life Coach’

  Lifecoach Loes van Beest, Amsterdam

  Ja, ik doe graag mee!

  Je bent succesvol aangemeld!

  Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

  Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

  Je bent succesvol aangemeld!

  Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

  GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

  GELUKT!

  Loes van Beest, Lifecoach en businessmentor voor vrouwen, Amsterdam

  GRATIS E-BOOK 7 STRATEGIEËN VOOR MEGA IMPACT!

  DOWNLOAD SUCCESVOL! CHECK JE MAIL

  Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

  Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

  Je bent succesvol aangemeld!