Erkend & Geregistreerd Life Coach en Taoistisch Trainer

ZEN IN 7 DAGEN

– gratis meditatie challenge –

LEER GRATIS MEDITEREN IN 7 DAGEN

ELKE DAG
EVEN EEN ZEN
MOMENTJE

Ben jij op zoek naar verbinding met jezelf, meer zelfacceptatie en innerlijke rust? Heb je een druk gezins- of werkleven en heb je soms behoefte aan me-time?

Meditatie gaat je helpen meer balans te creëren in het zorgen voor jezelf. Halverwege 2021 gaan we weer van start met de gratis Zen in 7 dagen challenge. Geef je vast op, dan ben je er zeker bij. We houden je via e-mail op de hoogte. Leer mediteren in slechts 7 dagen.

De meditaties uit het Taoïsme brengen je
elke dag een fijn zen momentje, waardoor je innerlijke kracht ontwaakt, je diepe ontspanning ervaart en een liefdevolle verbinding met jezelf maakt. 3000 mooie vrouwen gingen je al voor. Zie ik jou 1 juni?

1 JUNI 2021 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ja, ik wil leren mediteren!

MEDITEREN
IS NIET
MOEILIJK

Mediteren kun je gebruiken om je persoonlijk te ontwikkelen en los te komen van zorgen, angsten & negativiteit. Je maakt verbinding met jezelf waardoor jouw zelfliefde en zelfzorg toeneemt. Bovendien wordt jouw zelfgenezend vermogen gestimuleerd omdat we de wijsheid en technieken vanuit het Taoïsme toepassen.

Mediteren helpt je ook bewust te worden van de kritische stem in je hoofd, van de oordelen die je over jezelf hebt. Het schudt je wakker uit je onbewuste droomstaat. Een droom waarin je je gedachten gelooft en waarin je denken een oordeel heeft over alles.

Mediteren is niet moeilijk; ik ga je leren dat mediteren weinig tijd kost en juist tijd, energie en focus oplevert. Doe jij ook mee?

"Ik heb de Zen in 7 dagen meditatie challenge gevolgd met veel rust in mijn 'chaos' hoofd. Loes gaf veel achtergrond info en begeleidde met pakkende woorden. Het heeft me veel zin gegeven om verder te gaan. Thanks Loes." | Karen Ramaekers

“Loes geeft je met haar challenge een warm welkom en het gevoel van thuiskomen. Het voelt meteen vertrouwd. Alles mag, niets moet. Je mag je ontwikkelen op je eigen niveau en tempo."| Roos Verstraten

“Loes is een superfijn mens. Ze is echt en puur. What you see is what you get. Daarbij heeft ze een heerlijke dosis humor, die ze op het juiste moment inzet.” | Lindy Prins

“Wauw wat een fijne vrouw om naar te luisteren en wat heb ik genoten van iedere dag weer de filmpjes. Heerlijk die meditaties. Jammer dat het voorbij is. Dank je loes.” | Monique Thiel

ENERGIE.

ONTSPANNING.

FOCUS

Wat levert mediteren jou op?

Door dagelijks even een paar minuten de tijd te nemen om te mediteren ga je al snel positieve resultaten ervaren, zoals innerlijke rust en een gevoel van verbining.

Tijdens de ‘Zen in 7 dagen’ challenge ondersteun ik je graag in het vinden van een routine om dagelijks te mediteren. In deze week ga jij verschil ervaren en zie je wat mediteren voor jou kan betekenen;

Je ervaart diepe verbinding met jezelf
Je versterkt je gezondheid
Je komt tot rust
Je krijgt meer focus
Je voelt diepe ontspanning
Je komt in contact met je ware zelf

RUST.

VERTROUWEN.

KRACHT

MEDITEREN
IS ALS
EEN SIERAAD

Ook ik – Loes, Geregistreerd en Erkend Lifecoach & Tao trainer – heb ontzettend veel aan mediteren gehad, nog steeds! Na een ernstige virus infectie in Thailand én een burnout twintig jaar geleden, wilde ik me richten op een ander en gezond leven. Ik zocht overal naar geheimen voor een gezond en gelukkig leven en uiteindelijk ontdekte ik de geheimen van Tao meditatie.

Meditatie heeft mijn leven richting gegeven. Het heeft me geholpen in donkere dagen en tot op de dag van vandaag geeft het mij rust en vertrouwen.

Mediteren draag ik als kostbaar sieraad bij me, het is er wanneer ik het nodig heb. Dat wil ik ook aan jou geven!

> 3.000 mooie vrouwen gingen je al voor

Hoe werkt het?

Wanneer je je gratis aanmeld voor de ‘Zen in 7 dagen’ challenge, krijg je toegang tot de app: Loes van Beest Academie.

De challenge start 1 juni 2021. Zeven dagen lang ontvang je in de ochtend een mail met het onderwerp van de dag en de link naar de videoles en meditatie binnen de app.

Hierbij alvast een voorproefje:

Dag 1: Hartewens
Dag 2: Het grootste geheim van meditatie
Dag 3: Ontmoet jouw innerlijke stem
Dag 4: Geduld
Dag 5: Stilte
Dag 6: Open je hart
Dag 7: Welkom in het nu

Zie ik jou tijdens de ‘Zen in 7 dagen’ meditatie challenge? Geef je vast op!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Ja, ik doe graag mee met de 'Zen in 7 dagen' meditatie challenge!

Je bent succesvol aangemeld!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Ja, ik doe graag mee met de 'Laad je batterij op' training!

Je bent succesvol aangemeld!